(P) 3 considerente de bază la alegerea unui mop cu aburi

De Unica.ro, pe

Aparatele care funcționează pe bază de aburi nu mai sunt o noutate. De altfel, acestea au apărut prima dată în urmă cu jumătate de secol, fiind dezvoltate inițial în Italia, după care popularitatea acestora s-a răspândit în întreaga lume. Astfel, astăzi putem alege dintre varii modele de aparate care funcționează în baza acestui principiu, precum mopuri cu aburi, aparate de curățat, aspiratoare etc.

Spre deosebire de metodele “clasice” de făcut curățenie, acestea oferă o paletă largă de avantaje, care reduc considerabil atât timpul, cât și efortul depus pentru eliminarea murdăriei. Spre exemplu, un mop aburi de la Polti.ro prezintă numeroase avantaje de excepție, care disting acest produs de altele dedicate curățeniei. Iată doar trei beneficii de care poate profita oricine la folosirea unui astfel de produs!

Versatilitate

Denumirea de “mop” este întrucâtva limitată, deoarece un mop cu aburi de la Polti este aliatul ideal în operațiunile de curățenie, putând fi folosit atât pentru curățarea suprafețelor orizontale, cât și verticale! 

Desigur, în funcție de model și de dotări, poți folosi acest produs la curățarea faianței, geamurilor, hotei, accesoriilor cromate din baie și bucătărie, ușilor de mobilier etc. Mai mult, folosirea aburului la temperaturi ridicate înseamnă că un astfel de mop se pretează atât la curățarea gresiei și pardoselilor din lemn, cât și a altor tipuri de materiale și texturi.

(P) 3 considerente de bază la alegerea unui mop cu aburi

Este cea mai ECO soluție

Folosirea unui mop cu aburi necesită doar apă de la robinet ca agent de curățare și dezinfectare. Astfel, acum vei putea să economisești banii pe care obișnuiai să-i cheltuiești pe produsele de curățenie. 

Mai mult, copiii și animalele de companie vor fi mult mai protejați, iar natura îți va mulțumi, deoarece o mare parte dintre produsele chimice de curățenie sunt toxice și ajung, de regulă, în albiile fluviilor, în oceane sau în alte zone unde pot afecta fauna și flora acestei planete.

Nu în ultimul rând, produsele chimice pot lăsa pete pe suprafețe sau pot chiar strica anumite texturi și materiale. În schimb, un mop care funcționează pe bază de aburi lasă în urmă doar o suprafață strălucitoare și curată, care nu poate fi obținută în alt fel!

Curăță, dezinfectează și elimină alergenii

Folosirea aburului ca agent de curățenie se numără printre cele mai eficiente tehnici de curățare din prezent. Comparativ cu alte tehnici de curățare, care mai degrabă împrăștie murdăria, un mop cu aburi degresează și descompune întâi particulele, doar pentru a le elimina apoi cu ajutorului lavetei speciale din microfibre. De asemenea, acesta distruge alergenii, bacteriile și chiar mucegaiul. 

Majoritatea acestor microorganisme sunt termo-sensibile, însemnând că nu vor face față temperaturilor ridicate ale aburilor la care sunt expuse. În plus, evitarea folosirii substanțelor chimice se traduce printr-un risc mai scăzut de formare a alergiilor. Bucură-te și tu de această metodă ecologică de a face curățenie și comandă un mop cu aburi de la Polti.ro!

Descoperă gama completă de produse Polti, citește specificațiile și alege produsul de care ai nevoie! Nu uita nici de ofertele incredibile, care te vor convinge cu siguranță să încerci și tu aceste aparate!