O avocată devine supererou în noul serial „She-Hulk: Avocata apărării”de la Marvel Studios–din 18 august pe Disney+

Ultimul update Vineri, 19 august 2022, 09:19

Mult așteptata producție She-Hulk: Avocata Apărării debutează astazi pe platforma de streaming Disney+ și o are în centrul său pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany) – o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri. Ea trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani și să mențină sub control emoțiile puternice care o fac să se transforme.

Serialul de comedie de nouă episoade se bucură de participarea unor actori veterani în Universul Cinematic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry. Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) și Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Coiro și Gao.

O avocată devine supererou în noul serial „She-Hulk: Avocata apărării”de la Marvel Studios–din 18 august pe Disney+

Regizoarea Anu Valia, care a realizat trei episoade din serial, afirmă că ceea ce i-a stârnit interesul a fost profunzimea personalității personajului. „Nu am văzut niciodată un serial despre un super-erou care să prezinte atât de multe nuanțe”, spune Valia. „Jen/She-Hulk este capabilă să își împărtășească vulnerabilitățile, dezamăgirile și temerile. Când am citit scenariile și am văzut că se face o comedie juridică modernă care este într-adevăr despre o femeie de carieră, în vârstă de 30 de ani, care se descurcă în viața profesională și în cea personală, m-am putut conecta pe deplin cu ea. Cred că este un lucru special să arăți complexitatea cu care se confruntă ea din punct de vedere emoțional.”

„She-Hulk: Avocata Apărării” explorează experiențele complicate și deseori comice ale lui Jennifer Walters, care trebuie să navigheze în dubla sa posturp ca Jennifer Walters și ca She-Hulk printre consecințele și noile dinamici ale superputerii. De la întâlniri la prieteni, nunți și muncă, ea învață rapid că echilibrarea noii sale dualități și puteri nu este atât de ușoară pe cât pare. „Cred că este grozav faptul că ea chiar vrea să facă bine în această lume atât ca om cât și ca super-om”, spune regizorul Anu Valia.

O avocată devine supererou în noul serial „She-Hulk: Avocata apărării”de la Marvel Studios–din 18 august pe Disney+

„She-Hulk: Avocata Apărării” este disponibil exclusiv pe Disney+ începând cu 18 august 2022.

Descoperă noua producție și multe altele pe platforma de streaming Disney +, ce găzduiește peste 2000 de filme, seriale și producții originale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Pentru mai multe detalii despre abonamentul Disney+, vizitează www.disneyplus.ro

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!