Cei mai buni prieteni pentru pielea sensibilă: produsele MIXA, brandul expert în îngrijirea pielii sensibile de aproape un secol

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 11:12

L’Oréal România își îmbogățește portofoliul cu un nou brand, MIXA. De aproape un secol, acesta se dedică îngrijirii pielii sensibile și se adaptează nevoilor fiecărui membru al familiei.

Povestea MIXA a început în Franța anilor 1924. Pe atunci, doctorul farmacist Roger a profitat de expertiza sa farmaceutică și a mixat ingrediente active cu ingrediente tradiționale, dând naștere unui unguent menit să ajute pielea sensibilă și uscată de pe mâini – de aici și numele brandului, care face referire la acțiunea de mixare.

mixa

De atunci însă, portofoliul de produse ale acestui brand s-a extins cu mult dincolo de acea cremă de mâini, de la care a pornit totul – poți să îl descoperi în întregime pe site-ul oficial. Atăzi, brand-ul oferă rutine hipoalergenice complete de îngrijire a tenului, dar și a corpului, atât pentru adulți, cât și pentru bebeluși și copii. Fundația principiilor MIXA o constituie combinația de eficacitate și siguranță. Prin gama de produse oferite, brand-ul amintește de importanța îngrijirii și hidratării pielii sensibile.

Pielea sensibilă, o problemă în continuă creștere pentru femeile din România

„În 2014, una din trei românce declara că are un ten sensibil, iar la începutul anului 2020, una din două românce afirma același lucru”, a spus Ștefan Ilin, Marketing Manager al Diviziei Produselor de Larg Consum L’Oréal România. „Am corelat acest insight cu oferta disponibilă pe piața din România și am realizat că nu există foarte multe opțiuni pentru aceste consumatoare, atât din punctul de vedere al prețului, cât și din cel al distribuției. Am luat astfel decizia de a lansa MIXA, o marcă ce își propune să ajute 50% dintre persoanele din România să aibă în permanență grijă de pielea sensibilă. Am mare încredere că odată cu lansarea MIXA, consumatoarele vor descoperi produse eficiente, testate și certificate de dermatologi, accesibile și, în același timp, distribuite la nivel național”.

Cei mai buni prieteni pentru pielea sensibilă: produsele MIXA, brandul expert în îngrijirea pielii sensibile de aproape un secol
Dr. Oana Spânu, medic primar Dermatologie – Venerologie și ambasador MIXA în România

Pentru că MIXA este un brand care pune preț pe calitatea și eficiența ingredientelor, ambasadorul brand-ului în România este Dr. Oana Spânu, medic primar Dermatologie – Venerologie și membru al World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine și al Societății Române de Dermatologie. Expertiza ei în zona de îngrijire a pielii este impresionantă, ea absolvind cursuri importante în domeniu și participând cu lucrări la congrese internaționale de specialitate, astfel încât înțelege în profunzime de ce formulele MIXA sunt potrivite pentru persoanele cu ten sensibil.

„În ultimii ani, numărul femeilor care declară că au pielea sensibilă a crescut considerabil”, a explicat Dr. Oana Spânu. „Am observat acest lucru atât la pacientele mele, cât și în studiile de specialitate. Astfel, am ales să mă alătur misiunii MIXA în România, aceea de a oferi o soluție de îngrijire eficientă și accesibilă pentru toate tipurile de piele sensibilă. Împreună cu Mixa credem că îmbunătățind calitatea pielii sensibile înca de la primele semne, putem contribui la îmbunătățirea calității vieții”.

De ce ne-au cucerit iremediabil produsele MIXA

Cei mai buni prieteni pentru pielea sensibilă: produsele MIXA, brandul expert în îngrijirea pielii sensibile de aproape un secol

Trăim într-o perioadă în care avem de unde să alegem atunci când vine vorba de produse de îngrijire. Așadar, ce face ca produsele MIXA să fie cu adevărat speciale, demne de atenția noastră? În primul rând, formulele sunt testate 100% pe pielea sensibilă, sub control dermatologic. În al doilea rând, sunt hipoalergenice, fiind compuse dintr-un număr limitat de ingrediente, care ajută la limitara riscurilor alergiilor. Nu în ultimul rând, ingredientele active din ele ajută la calmarea simptomelor pielii sensibile: uscăciune, roșeață, senzație de iritație, intoleranță, piele cu tendință atopică.

Există câte un produs pentru fiecare nevoie a pielii tale – dar, pentru a face lucrurile mai ușoare, le-am împărțit pe rutine de îngrijire, pentru a descopei mai rapid ceea ce ai nevoie:

  • Rutina anti-imperfecțiuni: apă micelară Anti-Imperfection, gel de curățare Anti-Imperfection, loțiune Anti-Imperfection, mască exfoliantă 3 în 1 Anti-Imperfection și cremă hidratantă 2 în 1 Anti-Imperfection
  • Rutina pentru tenul reactiv: apă micelară Anti-Irritations, spumă de curățare și cremă hidratantă Anti-Redness
  • Rutina pentru piele deshidratată: apă micelară Very Pure, cremă hidratantă (Hyalurogel Light/Rich), cremă hidratantă de noapte – Hyalurogel Night și lapte de corp Hyalurogel
  • Rutina pentru ten uscat: apă micelară Anti-Dryness, cremă hidratantă Extreme Nutrition, balsam de corp Regenerating Surgras, lapte de corp Intense Noruishment, cremă de mâini (Surgras/ Intense Nourishment)
  • Rutina Optimal Tolerance: apă micelară Optimal Tolerance, lapte demachiant Optimal Tolerance, cremă de față pentru întreaga familie, cremă hidratantă (Balacing Cream 6%, Balacing Cream 10%)
  • Baby: balsam de corp Atopiance, gel de curățare Atopiance, gel de duș Surgras, șampon micelar, spumă și ulei de curățare 2 în 1.

Poți găsi produsele MIXA în rețeaua drogheriilor DM, în Farmacia Tei, Bebe Tei și online pe emag.ro, beautybee.ro, farmaciatei.ro și bebetei.ro.

Foto – Shutterstock, MIXA

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!