Elefant.ro îți aduce Singles’ Day Ediția a 3-a – cel mai important eveniment global de shopping

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 noiembrie 2021, 12:18

Sărbătorile de iarnă de apropie, iar ofertele senzaționale de Singles’ Day te ajută să cumperi cele mai bune produse cu super reduceri!

În 2019, elefant.ro a adus în România cel mai important eveniment global de shopping. După primele două ediții care s-au bucurat de un succes fabulos, acum vine cea de-a 3-a ediție.

Unul dintre cei mai mari retaileri online din România îți oferă o varietate de produse pe care le poți cumpăra acum cu reduceri de până la 90%!

Categoriile sunt extrem de variate, pe gustul tuturor! Chiar dacă vrei să cumperi cărți, parfumuri, jucării, cosmetice, ceasuri sau produse home&deco, te așteptăm la cumpărături pe elefant.ro!

Singles’ Day Ediția a 3-a – cel mai important eveniment global de shopping

Pregătește-ți lista de dorințe și bifează-le pe toate! Pe data de 11.11 sărbătorește alături de elefant.ro Singles’ Day, ediția a 3-a. Participă și tu la întâlnirea virtuală cu toate ofertele irezistibile, pe care le-am pregătit special pentru tine.

Indiferent dacă ești single sau nu, bucură-te de experiență. În plus, acum este foarte ușor să cumperi orice îți dorești, chiar din confortul propriei tale case.

Peste două milioane și jumătate de clienți se bucură deja de gama extinsă de produse cu livrare prin curier de pe elefant.ro. Cumpărăturile pot ajunge la tine acasă sau poți alege să le ridici din cele 800 de locații easybox din toată țara ori din cele 9 puncte de livrare din București și din țară.

Vrei să citești o carte bună, pe care ți-o doreai de mult? Sau poate îți dorești un parfum care să îți aducă zâmbetul pe buze cu aroma lui specială. Găsești acum tot ce îți dorești la super prețuri!

Profită de Singles’ Day și cumpără din timp chiar și cadouri pentru Crăciun. De la ceasuri și bijuterii până la jucării și articole pentru bebeluși, tot ce îți dorești poate fi cumpărat cu discount-uri uriașe! O economie în plus, care îți va aduce cu siguranță un zâmbet mare pe chip.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!