Cum reușesc româncele să arate atât de bine

De Unica.ro pe
Majoritatea celor care ajung pentru prima oară în România sunt plăcut surprinși de frumusețea româncelor. Ce secrete se ascund însă dincolo de această frumusețe naturală? Am vrut și noi să aflăm, așa că am apelat la două femei total diferite – Ana Morodan și Ana Baniciu.

Dacă Ana Morodan adoră mâncarea bună, și se străduiește să aibă un stil de viață sănătos, pentru Ana Baniciu viața sănătoasă nu e o provocare – este adepta fitnessului de mai mulți ani și a unui stil de viață cât mai echilibrat. În ciuda diferențelor dintre ele, ambele consideră că pentru a te simți bine în pielea ta ai nevoie de relaxare, încredere și echilibru, dar și de o îngrijire corespunzătoare.

Un psihic echilibrat, un stil de viață cât mai sănătos și cea mai bună cremă de slăbit din lume

Pentru că și Ana Morodan, și Ana Baniciu ne-au spus că investesc în produse de calitate, atunci când vine vorba de îngrijirea corpului, am luat cea mai bună cremă de slăbit din lume, Intheline, și le-am pus în fața unei provocări – Feel Good Challenge. Le-am rugat să țină un jurnal video săptămânal, să folosească zilnic crema și să ne vorbească despre rezultatele lor.

Ana Morodan a intrat în jocul nostru hotărâtă precum o știam – „Cred că viața asta trebuie să fie despre valori, despre ce crede fiecare, ce viziuni are, cum reacționează când este pe culmile succesului, cum reacționează când este foarte jos, ce caracter are… cred că ar trebui să fie mai mult despre asta, indiferent de felul în care arătăm„.

Și Ana Baniciu a ținut să precizeze că starea de spirit pe care o are o femeie, contează mai mult decât kilogramele în plus sau în minus – „Cred că trebuie să-ți cunoști extrem de bine corpul și să faci ce-i mai bine pentru tine. Parametrul după care trebuie să ne luăm cred că este starea noastră de spirit și cum ne simțim noi în pielea noastră…„.

De ce Intheline?

Intheline este o cremă de slăbit care s-a lansat pe piața din România în vara anului 2017 și care a fost cumpărată până acum de peste 10.000 de femei. Cu o formulă bazată pe ingrediente naturale, fără parabeni și testată dermatologic, Intheline arde depozitele de grăsime, remodelează silueta, reduce celulita, hidratează intens pielea și ajută la redobândirea fermității.

Intheline nu este o simplă cremă care promite rezultate, ci este considerată a fi cea mai bună cremă de slăbit din lume, datorită rezultatelor obținute științific. Iar noi am vrut să vedem dacă aceste rezultate pot fi obținute și de două femei obișnuite.

Ana Morodan și Ana Baniciu, impresionate de rezultatele obținute în urma provocării UNICA și Intheline

După două săptămâni de folosit zilnic Intheline, atât Ana Morodan, cât și Ana Baniciu s-au declarat impresionate de rezultatele obținute.

Pielea hidratată, faptul că m-a ajutat să mă ordonez și să ajung la o disciplină și cumva… a reușit să-mi aducă un pic mai multă iubire de sine decât aveam înainte să o folosesc. Serios. Pentru că mi-am acordat timp pentru mine și asta a fost cel mai important„, a precizat Ana Morodan.

Crema asta a întrecut orice mit… simt că arde grăsimea„, a spus Ana Baniciu. „Cred că e important pentru o femeie să găsească măcar 10 minute pentru ea, pentru răsfăț, în fiecare zi„, a adăugat.

Cum reușesc româncele să arate atât de bine, așadar? Având încredere în ele și folosind produse de calitate! Nu, nu ai nevoie de un întreg arsenal de cosmetice pentru a arăta bine! Ai nevoie doar de o stare psihică bună, de un stil de viață echilibrat, care să cuprindă și mișcare, și suficientă odihnă, și mai ai nevoie de un produs de îngrijire cu rezultate dovedite.

Dacă vei respecta această formulă simplă, vei vedea că frumusețea ta naturală va ieși la suprafață, iar personalitatea ta va fi cea care te va ajuta să te remarci de fiecare dată, în orice situație.

Încearcă și tu Intheline și convinge-te singură!

Folosește codul de reducere UNICA15 pe site-ul Intheline si beneficiezi de 15%reducere!

Vara nu s-a încheiat, încă mai ai timp să obții silueta la care ai visat dintotdeauna și, așa cum Ana Morodan și Ana Baniciu au aflat pe pielea lor, uneori un scurt ritual de răsfăț, de doar 10 minute în fiecare zi, îți poate schimba total percepția asupra vieții!

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere