Colecția Epoch de la Nu Skin, prima linie de produse cosmetice care folosește ambalaje Eco-Pac durabile, revoluționare în industria de beauty

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2022, 13:32

De mai bine de 25 de ani, colecția Epoch de la Nu Skin revoluționează industria de beauty. Fondată în 1996, Epoch s-a născut din admirația pentru tradițiile culturale străvechi și din dorința de a dărui înapoi către planetă și oameni.

Colecția include produse pentru față, păr și corp, dar și pentru copii, care combină știința ultramodernă cu generații de înțelepciune indigenă, prin intermediul ingredientelor din etnobotanică, benefice pentru piele.

Epoch – produse formulate cu ingrediente din natură, eficiente și prietenoase cu mediul înconjurător

Inspirate de povești și practici vechi de secole, produsele Epoch sunt formulate cu mândrie cu ingrediente din etnobotanică provenite din natură – plante sau ierburi corelate unei regiuni și oamenilor care trăiesc acolo. Timp de secole, oamenii au învățat să utilizeze aceste plante native în toate aspectele vieților lor.

Creată de cercetători Nu Skin în colaborare cu Dr. Paul Cox, un etnobotanist important și consilier științific pentru Nu Skin, misiunea Epoch este dublă – de a îmbunătăți ritualurile de îngrijire personală ale consumatorilor și de a proteja diversitatea plantelor native. Colecția Epoch vă poartă într-o călătorie în jurul lumii și oferă o lecție de istorie și cultură fiecărei experiențe.

Mai mult decât atât, din 1998, pentru fiecare produs Epoch vândut, Nu Skin oferă 0,25 USD către Fundația Nu Skin Force for Good, adică peste 13 milioane USD până acum, susținând sute de proiecte umanitare din lumea întreagă. Misiunea Epoch nu înseamnă doar ca oamenii să se simtă bine, ci și să îi ajute pe consumatori să facă bine, la rândul lor.

Inovație fără precedent în industria de beauty – noul ambalaj Eco-Pac ecologic, fabricat din rășină bio

Promisiunea Nu Skin este ca toate produsele brandului să fie mai durabile până în 2030. Un pas important în această direcție a fost făcut odată cu transformarea majoră a ambalajelor gamei Epoch. Întreaga colecție îmbunătățită Epoch economisește aproximativ 76 de tone de rășină din plastic în fiecare an!

Tuburile inovatoare Eco-Pac de la Epoch, o premieră în industria frumuseții, au eliminat capul și gulerul din tuburi utilizând cu 8 până la 73% mai puțin plastic în timpul producției. Ele sunt fabricate 100% din rășină bio și ajută la o reducere cu 79 până la 95% a emisiilor de carbon per tub produs.

Rășina bio este un material inovator, produs prin utilizarea resurselor naturale. Este fabricată utilizându-se trestie de zahăr din surse responsabile printr-un proces de fabricație eficient din punct de vedere energetic. Procesul de producție al rășinii bio pe bază de trestie de zahăr este mult mai durabil decât pentru plasticul tradițional deoarece provine dintr-o sursă regenerabilă și evită arderea combustibililor fosili. În plus, toate deșeurile din trestie de zahăr sunt convertite în energie care alimentează fermele și, uneori, chiar orașe din apropiere!

De ce produsele Epoch de la Nu Skin sunt cu adevărat speciale

Indiferent de ritualul tău de îngrijire, produsele din gama Epoch de la Nu Skin acoperă toate nevoile pe care le-ai putea avea. Vei găsi produse pentru față, păr și corp, dar și pentru copii, nu doar eficiente și curate, din punct de vedere al ingredientelor active folosite, dar formulate cu adevărat special, având la bază tradiții culturale străvechi. Iată câteva exemple:

Untul de corp Epoch Baobab Body Butter, cu fruct de baobab, unt de shea și ulei din nuci macadamia, îți va răsfăța pielea, redându-i hidratarea și elasticitatea. Extractul din pulpă de fruct de baobab este obținut în mod responsabil de la un colectiv de femei din Burkina Faso.

Epoch Firewalker este mai mult decât o cremă pentru îngrijirea picioarelor. Formulată cu ulei din semințe de Babassu și frunze de Ti hawaiian, Epoch Firewalker reduce oboseala și durerea picioarelor, pornind de la o tradiție de sute de ani – în trecut, mergătorii pe foc din Polinezia utilizau frunza pentru a-și răcori pielea după mersul pe cărbuni încinși, iar uleiul a fost utilizat de către populația din America de Sud, pentru a relaxa picioarele obosite, de sute de ani.

Epoch Polishing Bar arată ca un săpun, dar nu conține săpun! Cu extract din argilă marină și scoarță de Sisku’s Pas (Tsuga Heterophylla), utilizată de nativii americani din zona Pacificului din nord-vestul Americii, acest produs de curățare delicată, fără săpun, oferă pielii o experiență specială – o hidratează și o catifelează.

Tratamentul împotriva petelor Epoch Blemish Treatment combină rădăcina de brusture și coada șoricelului cu Lacrima lui Iov (Coix lacryma-jobi), care este utilizată în mod tradițional în Asia pentru a ajuta la diminuarea petelor pigmentare. Tratamentul-gel ajută și la curățarea și calmarea pielii, oferind o senzație intensă de prospețime.

Balsamul pentru păr Epoch Ava Puhi Moni conditioner conține extract din bulb de Ava Puhi, o plantă care a fost utilizată de polinezieni timp de secole pentru sănătatea și strălucirea părului, iar eficiența acestui ingredient activ te va convinge imediat – părul capătă un aspect mătăsos și strălucitor, fără să fie încărcat, încă de la primele aplicări.

Pentru că sunt formulate cu ingrediente din etnobotanică, delicate cu pielea, în gama Epoch poți găsi și produse pentru cei mici. Cum ar fi Epoch Baby Hibiscus Hair and Body wash, un produs destinat băiței celor mici, atât pentru păr, cât și pentru corp. Inspirat de ritualurile din Asia de Sud-Est, conținând floare de hibiscus și mai mulți agenți de recondiționare a pielii, cum ar fi fruct de soc, floare de gălbenele și extract din miez de ovăz, acest șampon spumos, care nu provoacă lacrimi, ajută la hidratare și menține scalpul cu aspect sănătos, curățând în același timp pielea și părul.

Descoperă toate produsele din gama Epoch de la Nu Skin și alege-ți preferatele pe site-ul oficial www.nuskin.com.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!