Veranda Mall – cea mai bună destinație de shopping Back to School cu oferte pentru întreaga familie

Ultimul update Miercuri, 31 august 2022, 18:50

Noul an școlar începe întotdeauna cu o sesiune serioasă de shopping pentru a echipa juniorul cu tot ce are nevoie un elev, lista fiind una destul de lungă, care poate îți dă emoții. Cu ofertele Back to School de la Veranda Mall bifezi tot ce ai pe lista de cumpărături și te încadrezi în buget, păstrând resurse pentru noi experiențe care să pună toată familia în mișcare în timpul liber. 

În perioada august-septembrie, Veranda Mall devine cea mai bună destinație de shopping  Back to School – cele mai îndrăgite branduri te așteaptă în magazine cu oferte și reduceri speciale la sute de produse pentru elevi, dar și pentru întreaga familie.

Care sunt cele mai avantajoase oferte Back to School pe care le găsești la Veranda Mall? 

De la rechizite și accesorii școlare, la echipamente sportive și produse de îngrijire, toate beneficiază de reduceri ce pot ajunge chiar și la 50%, sau alte oferte promoționale prietenoase cu bugetul. 

Rechizite și produse școlare

Asigură-te că juniorul tău are tot arsenalul de rechizite de care are nevoie pentru a avea cele mai bune rezultate la școală. Investiția în educație rămâne cea mai profitabilă, iar ofertele Back to School de la Veranda Mall își propun să o facă cât mai accesibilă. 

Iată cele mai bune reduceri la rechizite și alte accesorii care nu trebuie să lipsească niciunui elev: 

 • Reduceri de până la 20% la Cărturești la toată gama de produse “Școlărești la Cărturești” – manuale, ghiozdane, penare și multe alte articole pentru elevi de toate vârstele. 
 • Reduceri de până la 70% la Noriel la jucării interactive, jocuri educative, haine și până la 25% la gama de ghiozdane. 
 • Oferte la Elefant la zeci de produse pentru scoală de la ghiozdane, penare și caiete, până la instrumente de scris, de pictat sau jocuri interactive. 

La Veranda poți să donezi rechizite pentru copiii defavorizați 

Când ajungi la Veranda să faci noile achiziții pentru anul școlar, poți să faci și o faptă bună donând rechizitele pe care juniorul tău nu le mai folosește și sunt în stare bună, sau unele noi, pentru a susține educația copiilor defavorizați. Fapta bună aduce beneficii și mediului înconjurător, donația fiind cea mai sustenabilă opțiune pentru articolele de care nu mai avem nevoie. 

Donațiile de cărți, caiete, ghiozdane, penare, pixuri și alte articole școlare se pot face direct în containerul amplasat de Armata Salvării în zona Carrefour, în perioada 1-30 septembrie. Acestea vor ajunge la copii din categorii vulnerabile care se pregătesc de școală, de multe ori fără resurse financiare.  

Echipamente sportive

Dacă activitățile sportive fac parte din programul copilului tău, te felicităm și susținem decizia cu cele mai bune oferte la articole și echipamente de sport pentru copii și adulți. Pe lângă beneficiile aduse sănătății, activitățile care vă pun în mișcare bifează cu succes și la capitolul timp de calitate petrecut în familie. 

Iată care sunt ofertele sportive de la Veranda Mall care vor menține toată familia activă: 

 • Oferte la Decathlon la zeci de produse pentru educație fizică, dar și mișcare în familie – treninguri, încălțăminte, rucsacuri, șosete și alte articole sport. 
 • Prețuri tentante la Sportisimo la gama de haine, rucsacuri, încălțăminte casual pentru școală, dar și la echipamente de baschet, volei și alte sporturi de echipă. 
 • Oferte la Decimas și cele mai noi colecții de hanorace, tricouri, încălțăminte, compleuri pentru juniorii familiei. 

Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii 

Profită de ofertele la o selecție largă de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru a completa garderoba de școală, dar nu numai. Fie că ești în căutarea unor piese esențiale pentru sezonul ce urmează, sau vrei să compui o ținută cool pentru prima zi de școală, găsești la Veranda branduri recunoscute pentru raportul excelent calitate-preț.

Iată ce reduceri promoționale te așteaptă în perioada Back to School: 

 • Cele mai bune prețuri la CCC la noile colecții de încălțăminte și rucsacuri de la branduri cool, primești chiar o reducere extra de 10% dacă donezi rucsacul vechi și achiziționezi unul nou. 
 • Promoții la Deichmann cu oferte top deal la încălțăminte casual și sport pentru copii, femei și bărbați. 
 • Prețuri atractive la C&A la colecția de haine moderne și comode pentru copii, cu seturi de 3 articole începând de la 59,99 lei. 
 • Reduceri de 30% la Ecoclean la serviciile de spălătorie, pentru hainele care mai merg un an, exclusiv pentru elevi.  
 • Reduceri de până la 50% la Jolidon la toate costumele de baie, dacă deja plănuiești următoarea vacanță.

Produse de îngrijire și sănătate

Pentru a te asigura că familia ta este în cea mai bună formă când se dă startul noului an școlar, dar și pe întreg parcursul său, fă o vizită în magazinele cu produse dedicate sănătății, îngrijirii personale și momentelor de relaxare când te eliberezi de stresul zilnic. 

Te așteaptă oferte atractive la o gamă largă de produse de sănătate și îngrijire pentru toate vârstele: 

 • Hiper-oferte în hiper-farmacia Dr.Max, cu 12.000 de produse care susțin sănătatea întregii familii.
 • Reduceri până la 50% la Nala, la o gamă variată de creme, loțiuni, geluri și alte cosmetice naturale. 

În plus, săptămâna 29 august – 4 septembrie este dedicată sportului și mișcării în aer liber, iar Veranda Mall, alături de World Class, Ana Dance, Absoluto vă invită pe terenul de sport Decathlon la o serie de clase gratuite de fitness, dans, arte marțiale și alte activități sportive care dau o stare de bine. 

Pentru a profita din plin de ofertele Back to School, programează sesiunea de shopping cât mai curând și fă-ne o vizită la Veranda Mall, alături de cei dragi! 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!