Arată unui client ce ambalaje folosești și vei fi imediat triat pe lista sa de opțiuni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 22:52

Ambalajele folosite de cei din domenii de food delivery și nu numai, mai tot ce este take-away, sunt cele care promovează oarecum brandul și valorile acestuia. Orice client înțelege că prin fiecare detaliu restaurantul, cafeneaua în cauză denotă atenție pentru calitatea serviciilor sale. Iar mai nou, publicul este tot mai alert despre strategiile green ale celor din aceste domenii. Să vedem despre ce este vorba. 

Ambalajele, un reper al brandului și calității oferite 

Când vorbim despre ambalaje există mai multe implicații. Pe de-o parte acestea sunt componentă importantă din rațiuni practice și ce țin de igienă. Produsele take-away sau servite în locații pe stradă  – conform conceptului street food – au nevoie de ambalare corespunzătoare. Conținutul vărsat, care nu se menține cald sau chiar fierbinte ori rece, care nu este conform cantității sunt situații deranjante. 

Câți dintre noi țin minte acele ambalaje din carton când servesc o porție de cartofi? Mai degrabă ținem minte gustul preparatului, cât de bun este și cântărim situația din punct de vedere al calității versus al prețului. Totuși, când ambalajul este deloc ceea ce trebuie, vom ține minte negreșit și acest detaliu. 

Snick Ambalaje este de partea celor care țin la detalii 

Snick Ambalaje, furnizor de ambalaje diverse, de unică folosință, este partener pentru toți cei din Horeca. Există cu siguranță și o ierarhie a acestor prestatori de servicii. Unii au produse delicioase, însă nu au condiții optime pentru food delivery. Alții livrează rapid, au diversitate în meniuri însă modul în care mâncarea ajunge la client lasă de dorit. Mereu există un cumul de factori ce contribuie la succesul unei astfel de afaceri. Și se pare că negreșit și ambalajele fac parte. 

Să ținem cont și de noutățile din domeniu. O directivă europeană vine să limiteze consumul de plastic. Astfel, tot ce ține ambalajele din plastic înseamnă produse fără viitor. Afacerile din domeniu care țin cont de green style și folosesc ambalaje biodegradabile au un plus de încredere din partea publicului. 

Snick Ambalaje nu duce lipsă nici de aceste produse. Din portofoliul de produse de aici regăsim ambalaje de toate tipurile – inclusiv pahare, paletine, bărcuțe, cutii, pungi etc. – realizate din trestie, PLA, carton, hârtie, lemn printre altele. Iar pentru cei care încă nu au testat calitatea acestor produse, o pot face, ba chiar gratuit. Astfel, pot comanda mai întâi de toate mostre ale produselor dorite, testând efectiv calitatea acestora până când vor comanda cantitatea necesară. 

Ambalajele de unică folosință, mai importante decât am crede 

Misiunea lor este într-adevăr una limitată, de scurtă durată. Însă sunt cele care contribuie foarte mult la impresia pe care clienții și-o fac despre un anumit food delivery. De altfel, față de cei care servesc clienții în locații fancy, cei care doar livrează mâncarea mizează pe alte detalii care să creeze o experiență culinară complexă. Așadar, ambalajele nu trebuie ignorate. 

Consultați catalogul de produse de la snick-ambalaje.ro. 

Contact: 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

[email protected]

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!