Venus, planeta iubirii, intră în Rac. Iată cum îți influențează zodia acest aspect!

De Mădălina Manole pe 18 mai 2018

Săgetător

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va activa sectorul avantajelor materiale, prin urmare nativii Săgetător vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară. Nu este exclus să apară noi propuneri de colaborare sau să primească niște bonusuri.

Capricorn

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va dinamiza casa cuplului și a mariajului, dar și casa parteneriatelor profesionale. Nativii Capricorn vor avea marea oportunitate de a-și schimba statutul, poate fi vorba de o căsătorie, de o împăcare, de începerea unei noi relații de dragoste, iar în cuplurile unde au existat neînțelegeri, se poate remedia situația. Beneficiile se pot observa, de asemenea, și pe parte profesională unde vor străluci în următoarea lună.

Vărsător

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va traversa casa muncii și a sănătății, prin urmare nativii Vărsător vor observa o ameliorare a relațiilor cu colegii și șefii și, totodată, vor avea mai mult spor și vor reuși să-și ducă la bun sfârșit sarcinile și proiectele. Pe de altă parte, vor da dovadă de o stare generală de bine, vor fi binedispuși și plini de energie, iar cei care suferă de afecțiuni vor găsi remediile necesare pentru vindecare.

Pești

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va activa casa iubirii, a aventurii și a activităților de artistice, prin urmare nativii Pești vor petrece clipe memorabile alături de partener, iar cei singuri au ocazia să-și întâlnească jumătatea. Nu sunt excluse nici micile flirturi și aventurile. Pe de altă parte, latura creativă va fi favorizată, iar nativii ar trebui să-și pună în valoare cât mai mult calitățile artistice.

Citește și – Marte, planeta acțiunii, intră în Vărsător. Iată cum îți influențează zodia!

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital