Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

De Mădălina Manole pe 15 mai 2018
Luna mai este o lună importantă din punct de vedere astrologic, având în vedere fenomenele de amploare care se petrec acum, dintre care, cel mai amplu și complex este tranzitul lui Uranus prin zodia Taur, tranzit petrecut ultima oară în urmă cu peste 80 de ani.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în semnul Taur, începând cu data de 15 mai 2018, și va sta aici 8 ani, până pe 26 aprilie 2026, când va intra în zodia Gemeni. În toată această perioadă Uranus va revoluționa domeniile pe care le va tranzita și va influența în mod particular fiecare zodie. Uranus în Taur crează un complex tablou în antiteză, având în vedere că planeta în sine vorbește despre schimbare și despre trezire, iar semnul Taur pune amprenta pe stabilitate și siguranță. Fiecare în parte se va lupta pentru a-și menține puterea, motiv pentru care urmează o perioadă plină de provocări pentru toată lumea. Iată cum îți influențează zodia tranzitul lui Uranus prin semnul Taur!

Berbec

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taurului va dinamiza casa financiară a nativilor Berbec, iar aceștia trebuie să se aștepte la schimbări majore cu privire la venituri. Cei născuți sub semnul Berbec își pot schimba locul de muncă sau chiar direcția în carieră pentru a câștiga venituri mai mari sau pot apela la modalități inedite de a câștiga bani. Trebuie să fie foarte atenți la oportunitățile financiare care se ivesc în jurul lor și să nu rateze nimic.

Taur

Cu Uranus tranzitându-le semnul pe casa personalității, nativii Taur vor trece printr-o perioadă de mari schimbări, în general cu impact pozitiv. Aceștia vor deveni mult mai deschiși la ceea ce se petrece în jurul lor, își vor activa spiritul întreprinzător, vor avea idei originale și revoluționare și se vor etala în toată splendoarea lor, în special în domeniul profesional, unde vor simți nevoia să facă altceva, ceva surprinzător, și vor dori să impresioneze pe toată lumea.

Gemeni

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va influența casa subconștientului și îi va ajuta pe nativii Gemeni să aibă mai multă încredere în propriile forțe și în intuiția lor. Cei născuți sub semnul Gemenilor vor avea tendința să se desprindă de obiceiurile vechi și nefolositoare și să urmeze calea ascensiunii, a evoluției, indiferent de natura sa. În subconștient vor avea parte de trăiri puternice de natură să le răscolească mintea și sufletul, dar astfel vor fi mai înclinați în a-și urma destinul.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

De ce nu poartă Meghan Markle rochii semnate de Victoria Beckham

De ce nu poartă Meghan Markle rochii semnate de Victoria Beckham