Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

De Mădălina Manole pe 18 aprilie 2018
Luna aprilie 2018 este o perioadă cu un puternic impact asupra zodiilor. După 7 ani în care a traversat semnul Pești, Chiron se mută în zodia Berbec, începând din data de 17 aprilie, pentru următorii 7 ani. Chiron, asteroidul spiritualității și al înțelepciunii, este considerat în astrologie ca fiind vindecătorul rănit, grație faptului că se folosește de propria durere pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Chiron a intrat în zodia Pești în 2011, și a avut timp până acum să ne învețe să facem pace cu misterele vieții, indiferent sub ce formă le-a interpretat fiecare persoană. Transferul lui Chiron în Berbec, însă, ne va învăța să facem pace cu noi înșine, să dizolvăm războiul cu sinele nostru, să acceptăm că trebuie să ne asumăm responsabilități și să devenim mult mai conștienți de propria putere interioară. Este perioada celor aleși, celor iluminați care trebuie să-și împrăștie lumina și energia pentru a-i ajuta să se ridice la un nivel de spiritualitate mai mare și pe cei din jurul lor. Iată cum influențează zodiile Chiron în Berbec!

Berbec

Cu Chiron în zodia lor, nativii vor fi binecuvântați cu energia necesară pentru a-și vindeca rănile cauzate de propriile acțiuni greșite din trecut. Nativii Berbec vor schimba macazul în ceea ce privește personalitatea lor.

Taur

Chiron în Berbec vine să aducă noi prietenii și noi cunoștințe pentru nativii Taur, care vor schimba direcția în acest sens și vor învăța să se pună pe primul loc, înaintea tuturor. După ce în ultimii 7 ani aceștia s-au sacrificat pentru cei dragi și și-au lăsat planurile de viitor pe loc secund, împiedicându-și propria evoluție, acum vor găsi cea mai bună variantă pentru ei.

Gemeni

Nativii Gemeni vor primi sprijin pentru a se pune în valoare pe plan profesional și se vor ajuta în planurile personale de prieteni și cunoștine foarte apropiate. Au drum liber să-și consolideze o imagine socială mult mai bună.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița