Xonia, noi detalii despre despărțirea de fostul iubit: „Nu distanța a fost de vină”

De Unica.ro, pe

În februarie 2022, Xonia dezvăluia că ea și iubitul ei, Michael, s-au despărțit. Deși nu mai formează un cuplu, solista și antreprenorul au rămas în relații bune. Cântăreața a vorbit recent despre motivele despărțirii.

Xonia, noi detalii despre despărțirea de fostul iubit: „Nu distanța a fost de vină”

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia pentru Click!.

„Nu știi niciodată ce va fi! Noi acum suntem doar buni prieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă. Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în primul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea să trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!“, a completat.

Xonia a rămas în relații bune cu toți foștii parteneri.

„Eu am fost doar în relații serioase și de durată. Din partea mea, cu fiecare fost de-al meu consider că sunt în relații bune. Dacă oricare dintre ei m-ar suna, aș răspunde, și dacă ar avea nevoie de ajutor, aș ajuta. Cel puțin fostul meu cu care am împărțit 6 ani de zile împreună și-a lăsat o amprentă pe viață și știu că și el ar face la fel pentru mine, ceea ce aș face și eu pentru el. Fiecare dintre noi avem viețile noastre, drumul nostru, și, indiferent de situație, va avea respectul meu”, ne mai spunea luna trecută.

Xonia suferă de o boală autoimună din cauza căreia urmează un tratament cu medicamente foarte puternice.

Xonia, noi detalii despre despărțirea de fostul iubit: „Nu distanța a fost de vină”

„Corpul meu este într-un total dezechilibru, dar îi mulțumesc că a dus câte a dus și duce în continuare. (…) Momentan mă simt foarte singură în povestea mea și știu că multe persoane trăiesc același sentiment, pe care aș vrea să nu îl mai aibă atunci când o să pot să ajut prin a-mi spune povestea. Sunt o persoană pozitivă, doar familia mea știe prin ce am trecut. Lucrurile sunt total diferite față de ceea ce las publicul să vadă”, ne dezvăluia solista în martie 2022.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. În ce relații au rămas Xonia și fostul iubit, Michael

EXCLUSIV. Xonia, despre copilăria ei în Australia: „Părinții și fratele meu au făcut foarte multe sacrificii”

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

„Se spune că nu există vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și că o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie. Din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie, ca să pot avea o calitate a vieții mai bună”, mai declara în aprilie 2022, pentru Fanatik.

„Da, țin (n.red.: regim). Încă îmi este greu să mă abțin de la diverse mese, îmi mai fac poftele din când în când, la ocazii speciale… dar cel mai important lucru este să fiu eu bine, așa că orice schimbare sau sacrificiu pentru sănătatea mea, merită”, a completat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!