Vrea Gabi Bădălău să se împace cu artista Claudia Pătrășcanu

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în anul 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas. Recent, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că bărbatul ar vrea să se împace cu solista.

Sfârșitul anului 2020 și începutul anului acesta, Gabi Bădălău le-a petrecut în Dubai și în Maldive alături de Bianca Drăgușanu. După întoarcerea în țară, modelul a spus că trăiește „cea mai frumoasă perioadă” din viața ei.

Cu toate acestea, în a doua săptămână din luna februarie, Bianca și Gabi s-au despărțit. Apoi s-au împăcat, iar acum s-ar fi despărțit din nou. O sursă apropiată fostului cuplu a declarat că acesta ar vrea să se împace cu fosta soție.

Vrea Gabi Bădălău să se împace cu artista Claudia Pătrășcanu

Vrea Gabi Bădălău să se împace cu artista Claudia Pătrășcanu

În timpul unei discuții, Gabi Bădălău ar fi mărturisit: „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”. „Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Invitată în studio-ul Național FM într-o emisiune găzduită de fiica lui Adrian Enache, Diana, Claudia Pătrășcanu a publicat mai multe imagini cu un videoclip lansat cu 4 ani în urmă, în 2016, în timpul în care era însărcinată cu fiul cel mic, Nicolas.

Citește și:

Pippa Middleton, toată un zâmbet după nașterea celui de-al doilea copil

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

Actrița Bella Thorne și iubitul ei s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă?

În videoclip apar imagini de la nunta perechii, iar piesa se numește Povestea noastră. „Când ne ținem de mână/ Zburăm împreună la stele/ Când mă strângi tot mai tare/ În brațele tale ne împlinim visele/ Pentru că inima mea e a ta/ Și inima ta e a mea;

Când zâmbim amândoi/ Din furtuni și din ploi/ Facem soare/ Când inima ta/ Cântă muzica mea/ Viața prinde culoare/ Inima mea e a ta/ Și inima ta e a mea”, este refrenul piesei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!