Vlăduța Lupău urmează să revină pe scenă la mai puțin de o lună de la naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 12:08

Vlăduța Lupău a devenit mama unui fiu, Iair, pe 6 august 2022. Potrivit managerului ei, solista ar urma să revină pe scenă până la finalul lunii, pentru a-și onora reprezentațiile deja planificate. Pentru moment, artista nu și-a anunțat managerul că ar exista schimbări.

Vlăduța Lupău urmează să revină pe scenă la mai puțin de o lună de la naștere

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic, așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor, pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină. Doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, a declarat Carmen Mureșan, managerul artistei, pentru Playtech.

Cât va lipsi, micuțul Iair ar urma să rămână în grija mamei și soacrei artistei. Numele purtat de fiul Vlăduței are origini ebraice și semnifică „lumină” și „speranță”.

„Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume, minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine, cu asta începem drumul vieții tale!

Vlăduța Lupău naștere fiuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Lumea asta, puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că, dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate, iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci și tu greșeli, însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit… ci întotdeauna să te gândești că Dumnezeu te vede… de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele, însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întotdeauna și pentru todeauna!

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ… eu cu tine și cu tati tău… apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume, «mama», iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fii cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea: «Ești băiatul Vlăduței…», ci mie să-mi zică: «Ești mama lui Iair!»”, a scris Vlăduța în mediul online.

„Iair, ești BINECUVÂNTAREA MEA! PS: a fost dragoste la prima vedere. Vlăduța, te iubim cel mai mult, mamă eroină”, a scris și soțul artistei, jucătorul de fotbal Adrian Rus, în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!