Vlăduța Lupău a anunțat sexul bebelușului ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 10:19

Vlăduța Lupău (31 de ani) este însărcinată cu primul copil. Din toamna anului 2019, solista este căsătorită cu jucătorul de fotbal Adrian Rus (27 de ani). Recent, pe Instagram, Vlăduța a anunțat sexul bebelușului ei.

Vlăduța Lupău a anunțat sexul bebelușului ei

„💙 MAMĂ de BĂIAT 💙 Mama este prima femeie din viața unui bărbat, iar mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice! Așa că…👶🏻💙 băiețel 🙏🏼! P.S.* – Tăticii și mămicile de fetițe care zic că-și pregătesc „pușca” când vor fi mari… s’o lase ușor 😅”, a scris solista în mediul online.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că este însărcinată de Buna Vestire. „Minunea mea 👶🏻… Azi, de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele mele! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!”, a scris Vlăduța Lupău în mediul online.

Vlăduța Lupău a anunțat sexul bebelușului ei

„Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe «figuri» ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

„Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi «mămică»… (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! Stai să vezi ce mămică… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne «batem» de la care pe care iubește mai tare!) Ce mai vreau să știi… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼”, a completat.

„Te iubesc, minune, și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! 🤍”, a încheiat artista.

„Ești tot ce mi-am dorit vreodată, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu. Abia aștept să te cunosc și să te iubesc o viață și mai mult de atât! De fapt, te iubesc deja, puiul meu drag! ❤️ Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe și să te pup, să îți arăt cât de mult te-am dorit, tu ești golul ce îmi lipsea‼️ Tu ești tot‼️ Domnul fie lăudat 🙏🏻”, a scris și Adi Rus în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!