Vlad Gherman, aspru criticat pentru o imagine de pe Instagram: „Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe”

De Unica.ro, pe

Vlad Gherman (28 de ani) formează în prezent un cuplu cu Oana Moșneagu (31 de ani). Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Adela”, în care joacă, printre mulți alții, și fosta iubită a lui Vlad, actrița Cristina Ciobănașu (25 de ani).

Vlad și Cristina s-au despărțit în februarie 2021, după 9 ani de relație, dintre care 2 de logodnă. De anul trecut, Cristina formează un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan. Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤️”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în descrierea mai multor imagini cu el și Oana.

Vlad Gherman, aspru criticat pentru o imagine de pe Instagram: „Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe”

Vlad Gherman, aspru criticat pentru o imagine de pe Instagram: „Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe”

Ulterior, pentru a promova un nou episod din serialul „Adela”, Vlad a publicat o fotografie cu Cristina de pe platourile de filmare. Mulți dintre urmăritorii actorului au criticat această decizie, insistând că este timpul să nu mai publice imagini cu fosta iubită, din respect pentru actuala parteneră.

„Mai las-o pe Criss și postează mai des cu noua ta iubită!; Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe. E jenant, pentru omul de lângă tine, să tot o bagi la înaintare pe una ca ea, care și-a refăcut viața la o lună de la despărțire”, au comentat câțiva dintre urmăritori.

„Dai impresia că nu o să poți niciodată să treci peste Cristina. Ea se vede cu ochiul liber că a trecut peste tine și e păcat de Oana, care cu siguranță merită toată dragostea pe care aparent tu încă i-o oferi Cristinei. Dacă ar pune Oana poze cu fostul nu știu cât ai fi de încântat. Ideea asta de a arăta că ați rămas prieteni e o mare minciună. Nu poți fi prieten cu cineva pe care l-ai iubit atât de mult într-un alt mod. Treci peste, Vlad.. altfel vei rămâne singur suferind după Cristina și ea va fi fericită la casa ei cu soțul și copiii”, a mai scris cineva.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Cum se înțeleg, de fapt, Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au confirmat relația. Ce imagini au publicat cei doi

„Chiar aveam impresia că ai trecut peste Cristina ..cu fapte, nu doar de vorbe; Oare nu o deranjează pe Oana faptul că tu postezi poze cu fosta ta iubită de 9 ani… Sincer, acum că ești cu Oana, nu ar mai trebui să postezi poze cu Criss, din respect pentru iubita ta, fără răutate; Nu mai pune poze cu fosta!!!! Nu e corect față de Oana!”, mai sunt alte câteva comentarii.

Printre urmăritorii actorului s-au numărat și mulți care i-au luat apărarea, precizând că imaginea este doar „reclamă la serial”. „Uitați-vă cu atenție și vedeți că acolo sunt Călin și Livia (n.red.: personajele lor din „Adela”), diseară este episod nou. Nu vă mai inflamați din orice, pentru că e doar reclamă la serial și atât”, a comentat cineva.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!