Vedetele din România își unesc forțele, în cadrul unei licitații caritabile, pentru a-i ajuta pe copiii cu autism. La licitație poate participa oricine, online

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Marți, 03 mai 2022, 15:56

15 vedete din România și-au unit forțele pentru a ajuta 100 de copii cu autism.

Casa de Licitații A10 by Artmark în colaborare cu Asociația Help Autism organizează un eveniment-premieră ce vizează strângerea de fonduri pentru 100 de copii cu autism din România și Ucraina. 35.000 de euro sunt necesari pentru a atinge obiectivul acțiunii caritabile și a asigura un cost de 300 de euro pentru fiecare copil. Dacă suma va fi depășită, mai mulți copii cu autism vor avea șansa să beneficieze de experiența unei tabere.

La licitația caritabilă poate participa oricine, online.

Astfel, cei care vor licita pot alege să o cunoască pe Delia în culisele unui mare concert din București; să participe la o piesă de teatru cu Mihai Bendeac; să compună o glumă pentru Micutzu; să ia parte la o experiență gastronomică de excepție de la Chef Cătălin Scărlătescu; să inițieze o partidă de scrimă cu cea mai bună spadasină din lume Ana Maria Brânză; să meargă la cumpărături cu Iulia Albu sau la pescuit cu Dan Bittman; să primească de la Mircea Lucescu tricoul Dinamo Kiev sau să-i fie alături Loredanei la o întâlnire specială, oferind prețul de pornire de 2.000 de euro pentru fiecare experiență.

Vedetele care scot la licitație experiențe, și care și-au unit forțele pentru acest demers caritabil, sunt unele dintre cele mai cunoscute personalități publice din România.

Delia, Mihai Bendeac, Ana Maria Brânză, Smiley, Andi Moisescu, Cătălin Scărlătescu, Micutzu, Iulia Albu, Cabral, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Mihai și Elwira Petre, Dan Bittman și Mircea Lucescu sunt personalitățile care oferă experiențe unice pentru a da șansa celor 100 de copii să participe pentru prima dată în viața lor într-o tabără de copii.

Copiii cu autism nu merg niciodată în excursie cu clasa, iar în tabere nu sunt primiți

Organizarea acestei tabere de 3 zile va fi un necesar exercițiu pentru a se descurca singuri, în afara casei sau a ședințelor de terapie, pentru a se pregăti pentru excursiile cu colegii lor și o excelentă șansă pentru a lega prietenii. Însoțit de terapeut, fiecare copil este îndrumat și susținut să se descurce independent.

Orice dorește să participe la licitația caritabilă își poate alege una sau mai multe experiențe pentru care să liciteze. Vedetele s-au gândit la numeroase activități, câte ceva care să reprezinte fiecare personalitate în parte.

Cea mai valoroasă experiență este oferită de Cabral, care oferă ocazia unică de a face parte din echipajul lui la regată, pentru prețul de pornire de 5.000 de euro. Prezentatorul TV este urmat de Cătălin Botezatu, care, pentru prețul de pornire de 4.000 de euro, va crea o rochie unicat. Pentru prețul de pornire de 3.000 de euro Smiley oferă o experiență unică în studioul său, iar Andi Moisescu va însoți adjudecatarul la celebrul festival Electric Castle. Mihai și Elwira Petre oferă un curs de dans, iar Anna Lesko un prânz de excepție pentru prețul de pornire de 1.000 de euro.

Licitația caritabilă dedicată Asociației Help Autism va avea loc marți, 17 mai, de la ora 19:00, pe platforma Artmark Live.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!