Vedetele de la Asia Express, șocate de ultimele provocări: „A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut!”

De Unica.ro, pe

Vedetele de la Asia Express ajung la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților, punctul de răscruce al competiției.

Etapa cu numărul 5 este și ultima de pe teritoriul Turciei, iar cei care vor să ajungă în Georgia trebuie să depășească fără cusur toate provocările pregătite, căci diamantul acestei etape este de culoare roșie.

La finalul celor patru zile pline de adrenalină, o echipă va fi eliminată: ”Să vezi o piatră roșie de la începutul etapei nu este un lucru plăcut. Piatra roșie pune mult mai multă presiune pe noi. Știm garantat că cineva va pleca”, va spune Maria Speranța.

Vedetele de la Asia Express, șocate de ultimele provocări: „A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut!”

Și pentru că un pașaport de trecere spre Georgia nu se poate obține ușor la Asia Express, vedetele vor fi nevoite să își depășească limitele, forța fizică și psihică, într-o cursă care va duce adrenalina la cote maxime.

Citeşte și: Mihai Petre, aspru criticat pentru cum o tratează pe soția lui, Elwira, la Asia Express

Una dintre probe îi va provoca pe concurenți să spele patru capete de oi, ca mai apoi să le livreze într-un restaurant local.

Pentru a primi următorul plic, concurenții trebuie să treacă cu brio și peste cea mai dură probă culinară de până acum. Kelle Kebab, cap de oaie gătit, este o delicatesă locală, însă proba nu va fi deloc pe gustul vedetelor Asia Express:

”M-a bufnit plânsul. Era un plâns de groază, nu m-am putut uita. Eu nu pot să fac față la așa ceva! Am avut un blocaj psihic”, va spune Lidia Buble.

Contracronometru, echipele trebuie să termine tot din farfurie pentru a primi indiciul către următoarea misiune, dar nu le va fi deloc ușor:

”Când ne-au zis că trebuie mâncați și ochii ne-au terminat. Strategia mea a fost să îmi anulez câte simțuri pot. Să nu aud, să nu văd, să nu miros nimic. A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut. Și sper să rămână ultimul”, va mărturisi Mihai Petre.  

Citeşte şi: Moment surpriză la Asia Express pentru Lidia Buble: „Lidia s-a cutremurat!”

 Provocarea culinară a etapei cu numărul 5 Asia Express- Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție. Eliminarea garantată de la finalul etapei îi va face pe mulți dintre ei să lupte mai intens ca niciodată:

”Este cea mai grea etapă de până acum. Nu mai există ultima șansă, există doar cursa pentru ultima șansă, dar dacă ajungi ultimul nu mai ai nicio șansă, practic”.

Cum se vor descurca vedetele, ce echipe vor obține imunitatea, dar și ce echipă va părăsi competiția la finalul etapei, telespectatorii Antena 1 pot afla duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, la Asia Express- Drumul Împăraților.

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!