Vedete: Vezi care sunt rudele boschetare ale celebrităţilor

De Diana Zagrean pe

Noelle Bush (fiica guvernatorului Jeb Bush, nepoata lui George W. Bush)
Fiica guvernatorului de Florida Jeb Bush şi nepoata fostului preşedinte american George W. Bush a fost arestată prima dată pentru că încerca să ridice reţete de Xanax (calmant puternic, eliberat doar pe reţetă) sub un nume fals.
Condamnarea ei la reabilitare într-un centru din Orlando aproape că l-a distrus pe tatăl ei şi cariera lui politică. Noelle nu s-a potolit şi a fost prinsă că fura medicamente din oficiul asistentei şefe, în timp ce avea cocaină ascunsă într-un pantof. Această nouă ispravă i-a adus 10 zile într-o închisoare adevărată.
Leon Hendrix (fratele chitaristului Jimi Hendrix)
Leon era în închisoare după ce furase o haină de blană atunci când celebrul lui frate a murit, în 1970. După ce a moştenit o aprte din averea fratelui celebru, Leon a reuşit să piardă majoritatea proprietăţilor şi s-a ales, în principiu, cu mai nimic.
Falit şi ajuns în mizerie, Leon Hendrix s-a gândit cum ar putea să mai facă rost de bani de pe urma numelui fratelui lui. Aşa că a lansat un album muzical în 2005 pe care a inclus o piesă numită Jimi and Me.
Cum ruşinea lui este minusculă, Leon chiar a inventat o poveste în care fantoma fratelui lui, mort de zeci de ani, i-a apărut în vis într-o flacără violet şi l-a îndemnat să se apuce de cântat. Câtă disperare după bani!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2