Vedete: Top 4 actriţe de la Hollywood care au murit suspect

De Diana Zagrean pe

Marilyn Monroe

 
Celebra blondă a stârnit multe controverse şi scandaluri încă din timpul vieţii. Un model pentru multe femei, chiar şi astăzi, Marilyn Monroe şi-a găsit sfârşitul într-un mod cel puţin misterios.
Legăturile ei cu preşedintele Kennedy şi fratele acestuia, Bobby, nu au făcut decât să întărâte presa şi opinia publică de la acea vreme. După o carieră de succes ca actriţă, Marilyn Monroe s-a făcut cunoscută ca presupusa amantă a preşedintelui John F. Kennedy, dar şi a fratelui acestuia, procurorul general Bobby Kennedy.
Legăturile cu cei doi oameni politici americani ar putea fi cauza morţii subite a actriţei.
Aceasta a fost găsită în dimineaţa zilei de 5 august 1962, moartă în pat, după o presupusă supradoză de antidepresive. Lipsa unui pahar cu lichid în cameră şi faptul că menajera a spălat toate rufele înainte de venirea poliţiei au ridicat multe semne de întrebare. De asemenea, menajera şi doctorul personal al actriţei au chemat autorităţile abia la 4 ore de la descoperirea cadavrului, ceea ce a pus pe gânduri multă lume. Raportul de autopsie a fost şi el cam grăbit şi neglijent, moartea lui Marilyn Monroe fiind oficial clasată drept sinucidere.

Thelma Todd

 
Moartea actriţei s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 decembrie 1935, în garajul restaurantului care îi purta numele. Adepţii teoriei conspiraţiei au găsit explicaţii care de care mai bizare, de la sinucidere, la implicarea mafiei sau la crimă, făcută de un iubit gelos.
Fosta Miss Massachusetts era de o frumuseţe sclipitoare încă din copilărie, când învăţa bine şi îşi dorea să fie profesoară.
Todd a jucat în peste 100 de filme între 1926 şi 1935, mutle dintre ele alături de monştri sacri ai cinematografiei, ca Stan şi Bran sau Fraţii Marx. Faptul că avea o voce plăcută a ajutat-o să joace şi după apariţia filmului cu sonor, spre deosebire de mulţi actori care aveau voci neplăcute şi jucaseră doar în filme mute până atunci.

Cum era fată deşteaptă, Thelma Todd ştia că frumuseţea este trecătoare. Astfel încât şia pus în aplicare un plan pentru pensionare. Ea şi-a deschis o cafenea care îi purta numele pe şoseaua dintre Santa Monica şi Malibu.
Cum localul avea clienţi din lumea bună a atras imediat şi Mafia. Celebrul cap mafiot Lucky Luciano ar fi avut un interes în restaurantul actriţei, pe care dorea să-l folosească drept paravan pentru jocuri ilegale de noroc.
Nu se ştie dacă refuzul ei categoric i-a adus moartea, dar actriţa a fost găsită în garajul casei, cu uşa închisă, unde rămăsese beată după ce s-a certat cu iubitul şi partenerul ei în afaceri. Cauza morţii a fost intoxicaţia cu fum de eşapament, dar lumea vorbeşte şi astăzi despre circumstanţele misterioase ale morţii actriţei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2