Vedete cu fundul mare. Sexy sau grase?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 19 ianuarie 2015, 10:32

De-a lungul timpului, copertele revistelor şi lumina reflectoarelor s-au orientat mereu spre femei celebre şi slabe, cu siluete de invidiat. Printre ele au fost întotdeauna câteva cu forme mai…pline, mândre nevoie mare de fundurile lor ..ieşite din tipar. Iată câteva vedete cu fundul amre. Cum ţi se par? Sexy sau grase?

Jennifer Lopez

Cu o avere de peste 250 milioane de dolari, J. Lo e deja foarte departe de „Jenny from the block”.
Celebrul ei fund, care are o asigurare uimitoare de aproape 30 de milioane de dolari, a făcut furori în ultimii zece ani şi deşi s-a mai lăsat după sarcina dublă, nu intenţionează să renunţe la podium prea curând.
Vedete cu fundul mare. Sexy sau grase?

Kim Kardashian

O altă vedetă „cu forme” generoase, Kim Kardashian este controversată, iubită, hulită şi foarte bogată, toate deodată. Deşi nu se ocupă cu ceva anume, fiind vedetă tangenţial, prin show-urile alături de familia ei şi logodnicul ei, Kanye West, Kim Kardashian are un fund celebru. Indiferent ce pune pe ea, reuşeşte cumva să şocheze sau să stârnească admiraţie.
Vedete cu fundul mare. Sexy sau grase?

Vedete cu fundul mare. Sexy sau grase?

Beyonce

Celebră încă de când era foarte tânără, Beyonce a ajuns din prinţesa neagră a Americii, o adevărată regină. Alături de soţul ei, rapperul şi producătorul muzical Jay Z, Beyonce se numără printre cele mai bogate vedete din Statele Unite.
Fundul ei de negresă sexy a suferit ceva modificări odată cu vârsta, dar conturul care înnebuneşte bărbaţi încă demonstrează că Queen Bey va mai domni o vreme.
Vedete cu fundul mare. Sexy sau grase?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!