Vedete care au devenit mame după 40 de ani

De Baby, pe

Lista celebrităților de la Hollywood care au devenit mame după 40 de ani este una lungă. În timp ce multe vedete au născut pentru prima oară după ce au împlinit 40 de ani, altele (ca soția lui John Travolta, Kelly Preston) au avut curajul să o ia de la capăt cu schimbatul scutecelor cu doar câțiva ani înainte de cea de-a 50-a aniversare.
Salma Hayek
Vedeta – care a născut-o pe Valentina când avea 41 de ani – crede că aceasta este vârsta cea mai potrivită pentru a deveni părinte. ”Ai făcut deja multe lucruri în viața ta, poți să te relaxezi și să fii mamă. Când ai 23 de ani, crezi că mai ai atâtea de făcut, de bifat, dar dacă le-ai făcut deja, atunci poți să te concentrezi pe a fi mamă și a savura fiecare minut” – a spus ea, invitată fiind într-o emisiune la Oprah.
Mariah Carey
Cântăreața nu a fost atât de încântată să fie însărcinată, deși a dorit mult un copil. După ce a trecut prin două pierderi de sarcină și a urmat inclusiv un tratament pe bază de acupunctură pentru a-și spori șansele de a aduce pe lume un bebeluș, vedeta a avut o sarcină dificilă cu gemenii Monroe și Maroccan. Mariah, care avea deja 40 de ani, s-a plâns de schimbările prin care a trecut corpul ei. ”În ultima parte mă simțeam tot timpul ca și când aș fi fost însărcinată în 47 de săptamâni” – a declarat cântăreața, căreia i-a mai trecut supărarea când tatăl gemenilor (Nick Cannon) i-a dăruit după naștere un colier cu diamant roz și safir, pe care a gravat numele nou-născuților.
Vezi mai multe vedete pe baby.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!