9 vedete care au probleme grave cu tenul

De Geo Berciu pe

Chiar dacă în pictoriale sau pe covorul roşu au apariţii impecabile, unele vedete se confruntă cu grave probeleme ale tenului, din ce în ce mai greu de ascuns.
Sore se confruntă de ceva vreme cu o erupţie acneică pe care încearcă să o acopere la fiecare apariţie publică cu un strat gros de machiaj. În ciuda comentariilor răutăcioase, artista susţine că nu este complexată şi că urmează un tratament despre care speră că va da rezultate cât de curând, mai ales că problemele cu tenul i-au fost provocate de produsele de make-up folosite.
9 vedete care au probleme grave cu tenul

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a avut mult de tras din cauza problemelor cu acneea. În luna noiembrie, solista povestea că duce o luptă cu acneea de luni bune. Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede”, a povestit Elena.
9 vedete care au probleme grave cu tenul

Nicoleta Luciu a trecut şi ea la începutul anului printr-un adevărat coşmar, după ce i-au apărut pe faţă nişte coşuri foarte mari. Bruneta a mers la medici ca să vadă ce se întâmplă cu ea, dar nimeni nu i-a putut da o explicaţie. „În primul rând, eu mă lupt să îmi ţin un ten impecabil şi orice procedură nouă care apare eu sunt prima pe listă. Nu am avut niciodată probleme cu tenul. Acum o lună şi un pic au apărut nişte bubiţe şi în două zile nu am mai putut să ies pe stradă. Prima dată am încercat să mă tratez singură acasă, evoluţia a fost nefastă, s-au înmulţit mai rău. Am început să rup bubiţele şi am rămas cu semne pe faţă”, a povestit bruneta într-o emisiune tv, în care a apărut purtând faţa acoperită ca o femeie musulmană.
9 vedete care au probleme grave cu tenul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3