Valentina Pelinel, fotografiată în cârje. Ce problemă de sănătate are modelul și cum se simte acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 octombrie 2021, 14:00

Valentina Pelinel (40 de ani) a fost fotografiată de paparazzi WOWbiz ieșind în cârje dintr-o clinică medicală privată din București. Ulterior, modelul a dezvăluit cu ce problemă se sănătate de confruntă, dar și cum se simte acum.

Valentina Pelinel, fotografiată în cârje. Ce problemă de sănătate are modelul și cum se simte acum

Valentina și soțul ei, Cristi Borcea (51 de ani), au împreună trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan (5 ani) și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria (2 ani). Perechea s-a căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, în România, iar religios pe 30 septembrie 2019, în Ungaria.

Valentina Pelinel, fotografiată în cârje. Ce problemă de sănătate are modelul și cum se simte acum

„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză. Mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani. Am făcut sport, am dus două sarcini, dintre care una gemelară”, a povestit Valentina Pelinel la Antena Stars.

„Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persoană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persoană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și, pentru asta, era necesară operația”, a mai spus Valentina Pelinel, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

„Merg de trei, patru săptămâni în cârje, am orteză pe picior, dar am început deja recuperarea. Soțul meu mi-a adus cei mai buni specialiști, cu care a lucrat la Dinamo. Am încredere că știu ce fac”, a mai spus modelul.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. Iar, alături de actuala soție, Cristi mai are trei copii, un fiu și fiicele gemene.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!