Ce transformare! Uite cum s-a schimbat această vedetă!

De Erika Chivu pe

Acum câţiva ani, era o adolescentă oarecare, iar acum e o divă de la Hollywood. Imaginile arată cum s-a schimbat Jordin Sparks.
Jordin Sparks este în prezent cântăreaţă de R&B şi actriţă, invitată la cele mai fastuoase evenimente de la Hollywood. În weekendul trecut, ea a fost pe covorul roşu de la American Musci Awards, unde a arătat minunat în rochia lungă cu imprimeu fantezie şi mânecile din plasă neagră.
Însă acum câţiva ani, Jordin era o adolescentă oarecare, cu un look şters şi aparent fără şanse la succes. Şansa ei s-a numit „American Idol”, un concurs de talente care i-a adus faima internaţională.
Jordin Sparks a participat la faimosul show în 2006 şi la prima audiţie a fost respinsă. Însă ea a insistat şi la următoarea încercare juriul a acceptat-o în concurs. Până la urmă, cu ajutorul fanilor, Jordin a câştigat concursul şi în 2007 avea primul ei album.
Faima a însemnat şi o schimbare de look: Jordin a slăbit şi a devenit mult mai stilată, apariţiile ei pe covorul roşu fiind mereu lăudate.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro