Toni Grecu, internat în spital cu o formă mai gravă de Covid-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 ianuarie 2021, 14:12
Toni Grecu a fost internat la "Matei Balș" după ce a dezvoltat o formă mai gravă de COVID-19. 

Toni Grecu, în vârstă de 61 de ani, a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș” din Capitală după patru zile de la apariția primelor simptome de COVID-19.

Citește și: Rică Răducanu și soția, internați la Matei Balș: Eu sunt mai bine, ea e rău, e intubată

Surse medicale susțin însă că starea de sănătate a lui Toni Grecu s-a îmbunătățit și că el ar putea fi externat zilele următoare, relatează Gândul.ro.

Umoristul mărturisea la începutul acestui an că pleacă de acasă „din reflex”, chiar dacă nu este angajat nicăieri.

„Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu.

Citește și: Persoanele cu COVID-19 pot avea simptome și după șase săptămâni de la infectare

În 2010, Toni Grecu a primit Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, „pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!