Tom Mann, fost concurent X Factor SUA, și-a pierdut logodnica în ziua nunții lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 13:41

Tom Mann (28 de ani), fost concurent X Factor SUA, și-a pierdut logodnica, Dani Hampson (34 de ani), în ziua nunții lor.

Tom Mann, fost concurent X Factor SUA, și-a pierdut logodnica în ziua nunții lor

„Nu pot să cred că scriu aceste rânduri, dar draga mea Dani, cea mai bună prietenă a mea, întregul și dragostea vieții mele, s-a stins din viață în primele ore ale zilei de sâmbătă (n.red.: 18 iunie 2022)”, a scris Tom în mediul online.

„Ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viețile noastre, însă s-a sfârșit cu inimi frânte ireversibil. Mă simt de parcă am plâns un ocean. Nu am ajuns la altar, nu am apucat să ne rostim jurămintele și nici dansul mirilor, dar știu că știi că ai fost lumea mea și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle”, a continuat.

Tom a promis să-și poarte verigheta ca un simbol al iubirii sale necondiționate pentru Dani, care i-a oferit un fiu, Bowie, în octombrie 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

Tom Mann, fost concurent X Factor SUA, și-a pierdut logodnica în ziua nunții lor

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„Sunt complet frânt. Încerc să procesez ce s-a întâmplat. Nici nu știu ce să mai fac. Ce știu este că trebuie să-mi folosesc orice fărâmă de putere mai am pentru băiețelul nostru. Nu mă voi ridica la nivelul pe care deja îl atinseseși ca părinte, dar promit să fac orice-mi stă în putință să-l cresc pe Bowie așa cum amândoi ne doream. Îți promit că va ști ce mamă grozavă ai fost. Promit să te fac mândră”, a mai scris solistul.

„Am pierdut un om atât de special. Sunt sigur că acest lucru se va reflecta în mesajele care vor urma. Am să caut liniștea în mesajele voastre. Acum sunt trist și voi fi pentru o foarte lungă perioadă de timp. Draga mea Dani, raza de lumină din orice în încăpere, viața mea e doar întuneric fără tine. Îmi vei lipsi pentru totdeauna”, a încheiat.

Tom nu a dezvăluit detalii despre decesul lui Dani, cauza acestuia fiind în continuare necunoscută.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!