Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian. „Nu purtăm în spate o vină!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 septembrie 2022, 13:09

Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) formează unul dintre cele mai proaspete și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt iubiți de doar câteva luni, însă povestea lor de dragoste este intensă și se bucură din plin de clipele petrecute împreună.

Relația lor a stârnit un val de controverse în rândul tuturor pentru că a fost făcută publică pe neașteptate. Înainte de a se cupla, Theo Rose a avut o relație de patru ani cu nepotul celebrului Nea Mărin, dansatorul Alex Leonte, iar Anghel Damian a fost împreună cu actrița Lia Bugnar timp de 9 ani.

Theo Rose a declarat recent că ea și Anghel sunt în momentul de față liniștiți și, cel mai important, foarte fericiți.

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian. "Nu purtăm în spate o vină!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important! Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important! – a declarat Theo Rose, pentru ciao.ro.

Theo nu este doar iubita lui Damian, ci îi este și colegă la muncă, ea având un rol în serialul “Clanul”, de la Pro TV, pe care Anghel îl regizează. Artista spune că iubitul ei o ajută pe platoul de filmare cu sfaturi, însă relația dintre ei este strict profesională când vine vorba de înregistrarea episoadelor serialului.

Doar pe platoul de filmare, în egală măsură cu ceilalți colegi ai noștri. Adică nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă. Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta! – a adăugat artista.

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian. "Nu purtăm în spate o vină!"

Citeşte şi: Ce cadou și-a făcut Simona Halep de ziua ei de naștere

Citeşte şi: Ce a văzut Laurențiu Reghecampf pe telefonul Anamariei Prodan înainte de a se lua la bătaie cu ea

Citeşte şi: Noi detalii șocante din timpul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cine e bărbatul care privește incidentul și de ce nu intervine

Citeşte şi: Adela Popescu, probleme cu copiii în Republica Dominicană. Ce a pățit după ce a angajat o bonă pentru cei mici

Damian a încurajat-o pe Theo încă din primele zile de filmare, explicându-i cum ar trebui să se transpună în pielea personajului.

La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut. Îmi explica o stare și înțelegeam perfect. Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis „da, și eu cum fac?” și el a zis „Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: „cum fac?”. M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am – dezvăluia Theo Rose, luna trecută.

La rândul său, Anghel Damian a spus că iubita lui este o persoană talentată și o artistă complexă.

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian. "Nu purtăm în spate o vină!"

Theo face un rol extraordinar (…) Este un artist complex, cu un talent desăvârșit, atât în muzică, cât și în actorie. Mă bucur că a reușit să-și descopere această latură și să urmeze un drum, care cred eu, va fi foarte lung și bine bătătorit și pe partea asta a actoriei. O apreciez ca un întreg, nu vreau să subliniez o calitate în detrimentul alteia. Este un om excepțional.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!