Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian: „Îl privesc cu admirație”

De Unica.ro, pe

Theo Rose (25 ani) a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, Anghel Damian, atât în viața privată cât și pe platourile de filmare.

Artista a cunoscut un succes răsunător în muzică și mai nou și pe micile ecrane. Theo Rose joacă în filmul „Clanul”, regizat chiar de iubitul ei.

„Sunt foarte bine și mă bucur mult. Mă așteptam ca srialul „Clanul” să aibă succes pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mișto, de oameni extraordinari și foarte pricepuți în ceea ce fac”, a povestit Theo pentru Click.

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian: „Îl privesc cu admirație”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Personajul meu e o fată cu mult curaj și care urmărește să știe adevărul în permanență. Îmi place mult personajul ăsta și mă bucur, totuși, că există asemănări între mine și ea”, a explicat cântăreța.

Cât despre relația pe care o are cu Anghel Damian (31 ani), Theo Rose spune că este extrem de fericită.

„Am foarte multe de învățat de la Anghel. Și sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admirație, la fel cum a fost și în trecut, ca să nu se facă o comparație greșită. E un alt moment al vieții mele, pe care îl trăiesc așa cum ar trebui, cu bucurie”, a precizat ea.

Pe lângă statutul de actriță și cântăreață, Theo Rose a devenit și jurat. Aceasta s-a alăturat lui Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă la „Vocea României”.

De curând, Anghel Damian a fost întrebat dacă o iubește pe Theo, cu care formează un cuplu de câteva luni. Iar răspunsul lui a lăsat câteva semne de întrebare.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!