Tatăl Marei Bănică a încetat din viață. „Suntem șocați!” Mesajul dureros al jurnalistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 noiembrie 2022, 16:59

Mara Bănică (46 de ani) a făcut un anunț trist în mediul online. Tatăl jurnalistei s-a stins din viață, iar ea postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționant în care își exprimă durerea și șocul decesului părintelui ei.

Tată s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserică.

Dumnezeu să te Ierte și să te Odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru că tot ce sunt îți datorez ție – a scris Mara Bănică pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu tatăl său.

Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară

La începutul acestui an, pe 1 februarie 2022, jurnalista a adus pe lume o fetiță, Donca Maria. Mara Bănică mai are un fiu, Dima, din fosta relație. Jurnalista este căsătorită cu soțul ei, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie, din primăvara anului 2021.

Mara Bănică a dezvăluit prin ce provocări a trecut de când este din nou mamă. Vedeta de televiziune spune că a trecut prin multe nopți nedormite, iar în primele trei luni după naștere, nici nu a mai avut timp să iasă din casă.

Citeşte și: De ce a acceptat Mara Bănică să participe în sezonul 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Citeşte şi: Cu ce probleme se confruntă Mara Bănică în ultimele luni de sarcină

Citeşte şi: Mara Bănică se testează zilnic pentru COVID-19. „Mă tem foarte tare de boală”

Citeşte şi: Mara Bănică, despre moartea lui Costin Mărculescu: „Avea probleme cu inima”

Tocmai ce i-am schimbat medicamentele pentru colici, căci a plâns nopți la rând! Acum s-a potolit. I-am dat niște pastile din Germania și văd că-i merge mai bine. Am avut nopți în care am dormit doar 43 de minute și are faza medie de colici. Eu stau non-stop cu fetița. Am chemat deja la interviu o bonă, româncă. Am nevoie de cineva cu program 9-18.

Dar trebuie să-i placă și lui bărbată-meu. Eu, de o lună, am ieșit doar de trei ori din casă, asta cât a fost soțul meu în țară. În rest, sunt consemnată la domiciliu. Mi-am angajat, în schimb, un șofer pentru băiatul meu, Dima, care să-l ducă și să-l ia de la școală – a povestit Mara Bănică, acum câteva luni.

Mara Bănică a apelat la fertilizare in vitro

Jurnalista a reușit să rămână însărcinată, după ce luni în șir a apelat la tratamente de fertilizare in vitro.

Experiența tratamentului a fost una dificilă, dar dorința ei și a soțului de a avea un copil a fost mai puternică.

Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in vitro. Ne doream enorm să devenim părinți. (…) Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu.

Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân însărcinată, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și că o femeie ca mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!