Tatăl actriței Abigail Breslin a murit din cauza COVID-19

De Adelina Duinea, pe

Vineri, 26 februarie 2021, tatăl actriței Abigail Breslin (24 de ani), Michael Breslin (78 de ani), s-a stins din viață în urma complicațiilor produse de COVID-19. În mediul online, actrița a publicat mai multe fotografii cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj emoționant.

Tatăl actriței Abigail Breslin a murit din cauza COVID-19

„Tăticul meu…”, a scris Abigail. „Oh, wow. Greu de scris. Mai greu decât am crezut. Sunt șocată și devastată. Dulcele, perfectul, minunatul, eroicul și grozavul meu tată s-a stins din viață după ce eu și familia mea ne-am luat adio. COVID-19 i-a pus capăt vieții”, a continuat.

„Apreciez mai mult decât puteți ști, iubirea și susținerea pe care eu și familia mea le-am primit. În principal, îmi doresc să-mi amintesc de tata pentru cine a fost. O ființă umană extrem de amuzantă, zgomotoasă, tenace, rebelă, inteligentă, dulce și incredibilă.”

Abigail BreslinIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Abigail mai are doi frați mai mari, Ryan Breslin și Spencer Breslin. „Iubea viața. Își iubea familia”, a mai scris Abigail. „Iubea lucrurile simple… O cană de cafea (neagră, încălzită 66 de secunde). (…) Iubea să facă grătare. (…)

Iubea câinii și pisicile și toate animalele și iubea în mod deosebit să-i povestesc despre animalele mele de companie. Iubea să facă fotografii, să călătorească cu avionul, cinele gustoase, muzica din anii 50 și 60, canapelele confortabile, cafeaua din muntele Kenyan, videoclipurile amuzante de pe YoTube, poeziile ciudate, politica.

Ne iubea pe mine, pe frații mei și pe mama noastră. Și noi l-am iubit pe el și îl vom iubi pentru totdeauna. Îmi e dor de tine, tati. Abia aștept să te revăd. Niciodată nu te voi uita. Până la lună și înapoi, tata… Cu dragoste, a ta Abs”, a încheiat actrița.

Pe 10 februarie, Abigail le-a cerut fanilor ei să se roage pentru tatăl ei. Așadar, bărbatul s-a luptat cu noul coronavirus timp de câteva săptămâni până să se stingă din viață.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, după intervenția medicală la care a fost supusă mama sa: „Se infectase foarte rău”

Cine este iubitul Anei Baniciu? S-au sărutat pasional în văzut tuturor

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!