Cum au devenit ele surorile lesbiene? Explicaţia psihologului!

De Libertatea.ro pe

Două cauze majore posibile se află la originea comportamentului şocant al celor două surori care au stârnit polemici aprinse prin asumarea publică a relaţiei lor incestuoase – părinţii şi relaţiile nesănătoase de familie şi marketingul neinspirat şi dus la extreme.

Lumea virtuală şi posturile de televiziune dezbat, în ultima perioadă, un subiect fierbinte: relaţia incestuoasă a două surori de 23 şi 20 de ani, care formează trupa Roller Sis.

Cele două şi-au declarat, pe pagina lor de pe un site de socializare şi pe site-ul oficial, orientarea homosexuală. Mai mult, surorile, Isabelle (23 de ani) și Larisa (20 de ani), spun că au o relaţie una cu cealaltă şi că anii petrecuţi în Germania şi părinţii cu vederi largi asupra vieţii, care “nu se bagă” peste legătura lor, sunt suficiente pentru a se asigura că nu greşesc cu nimic. Cei care nu le sunt în asentiment, sunt “tâmpiţi”.

Dacă, la început, declaraţiile fetelor  nu au fost luate în serios, ci considerate doar o strategie de marketing ieftin, spiritele s-au încins după ce acestea şi-au susţinut cauza, în direct, la televizor.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro