Ștefan Stan și-a botezat fetița. Primele imagini cu micuța Elif

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 11:37
Ștefan Stan și soția lui, Simona, au devenit părinți în urmă cu șapte luni, când a venit pe lume Elif Mihaela. Cei doi și-au botez fetița și au arătat primele imagini cu micuța într-o emisiune TV.

Prezenți în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, Ștefan Stan și Simona au decis să o prezinte pe micuța Elif, care a fost botezată recent.

„Am plâns jumătate de slujbă, vă jur. Și eu, și jumătate de sală, și cei din sală au plâns. Cel puțin pentru mine… Eu nu mă vedeam niciodată în acest moment, așa. Să particip la așa ceva, iar slujba a fost extraordinară. A fost altceva.

Cu maică-sa (n.red.- seamănă Elif). Nu mă supăr. Are ochii foarte deschiși, gri. Prima oară i-a avut verzi, apoi s-au făcut gri foarte deschis. Adică, eram acolo, când s-a întâmplat. Când s-a născut, în primele săptămâni – o lună, ziceam că seamănă cu mine”, a spus Ștefan Stan.

Ștefan Stan și-a botezat fetița. Primele imagini cu micuța Elif

Citește și: Roxana Vancea a confirmat sexul bebelușului. Ce nume va purta

Actorul James Michael Tyler a dezvăluit că suferă de cancer

Nicoleta Luciu, criticată de fani pentru felul în care a ajuns să arate

Primele imagini de la botezul lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Simona, soția lui Ștefan Stan, despre cea mai mare provocare din viața de mamă

Simona, soția artistului, a mărturisit că fetița lor este extrem de cuminte și rareori s-a întâmplat să plângă.

„Am un copil foarte cuminte, doarme toată noaptea, așa că sunt o mamă fericită. O singura dată pe noapte, în somn, se trezește și mănâncă un biberon întreg, după care nani. Cel mai dificil lucru până în momentul de față, pentru mine, a fost să îi tai unghiuțele fetiței, recunosc. Cel mai dificil dintre toate. Nu stă, are o energie…”, a spus aceasta.

De dragul fiicei lor, Ștefan și Simona Stan au stabilit un plan în ceea ce privește educația micuței.

„Noi am stabilit că atunci când unul dintre părinți va lua o decizie în ceea ce privește copilul, să nu ne contrazicem, să nu luăm decizii unul peste celălalt. Vom cădea de comun acord și dacă este totul bine, e pentru binele ei. Așa că, dacă tatăl ei decide fără telefon, fără club, fără ieșiri, fără mai știu eu ce, eu sunt perfect de acord!”, a mai dezvăluit partenera de viață a cântărețului.

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!