Spice Girls, reunite pe covorul roşu. Vezi pozele!

De Erika Chivu, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 14:23

Celebrele Spice Girls s-au reunit aseară pe covorul roşu cu ocazia lansării unui musical ce include piesele lor. Victoria Beckham nu a părut prea bucuroasă să-şi vadă fostele colege.
În timp ce Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell au defilat împreună pe covorul roşu şi au zâmbit larg camerelor ţinându-se de gât, Victoria Beckham a preferat să apară la eveniment împreună cu familia ei, şi ca de obicei, a avut un comportament destul de rece.
Foto: copilul e noul accesoriu al Victoriei Beckham
spice girls
În schimb, Victoria a fost cea mai stilată dintre Spicegirls, într-o ţinută simplă şi frumoasă formată din pantaloni conici, cămaşă albă şi un palton supradimensionat foarte elegant.
Celelalte fete au adoptat ţinute mai glam, dar nu neapărat frumoase. Geri Halliwell părea să meargă la un bal, având o rochie prea amplă pentru acest eveniment. Mel C a purtat o ţinută de cocktail care i-a venit foarte bine, iar Emma şi Mel B au optat pentru rochii lungi, de seară, foarte frumoase. Mel B a strălucit într-o rochie neagră plină de paiete în timp ce Emma Bunton a ales o rochie din dantelă de un albastru foarte frumos.
spice girls
Fetele au participat împreună cu alte vedete la premiera spectacolului „Viva Forever”, un musical ce include piese cântate de Spicegirls. Spectacolul spune povestea unei tinere care devine vedetă peste noapte şi arată felul cum îi influenţează acest lucru pe prietenii ei.
victoria beckham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!