Foto: copilul e noul accesoriu al Victoriei Beckham

De Adina Radu, pe

De când a născut, Victoria Beckham nu mai poartă genţi scumpe, ci îşi asortează pantofii cu… bebeluşul. Se pare că un copil drăgălaş este noul accesoriu preferat al vedetei.
Cu siguranţă Victoria este mândră că în sfârşit are o fetiţă, mai ales una atât de drăgălaşă. Este de înţeles că vrea să o arate lumii întregi, dar în ultimul timp vedeta parcă exagerează cu apariţiile micuţei, care acum a devenit mai degrabă un soi de accesoriu. Dacă Paris Hilton şi alte vedete de carton erau blamate când îşi purtau căţeii pe post de accesoriu, ce se va spune oare despre Victoria, care e permanent cu fetiţa în braţe?

Sigur că trebuia să apară cu ea în aeroport, când a mers la Los Angeles să-şi viziteze mama. Dar curios este că fetiţa-accesoriu o însoţeşte pe Victoria şi la shopping…

De observat că Victoria a renunţat la geantă ca să aibă braţele libere pentru bebeluş, iar mai nou, pantofii şi-i asortează cu hainele lui Harper, care este deja o fashionistă veritabilă, cu ciorăpei asortaţi la rochiţă şi outfituri minimaliste, aşa cum poartă şi mama ei. Vezi şi cum a evoluat stilul Victoriei Beckham!
Cu toate că Victoria are experienţă la mersul pe tocuri, ne întrebăm ce s-ar întâmpla dacă s-ar împiedica pe acele tocuri uriaşe. De asemenea, nu putem să nu ne întrebăm dacă Victoria stă şi acasă numai cu fetiţa în braţe sau e o mamă dedicată doar când sunt fotografi de faţă.
  Vezi şi cum a slăbit Victoria Beckham după naştere!  
Foto: copilul e noul accesoriu al Victoriei Beckham
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro