Speak, dezvăluiri inedite: „Îmi păcăleam foamea cu pufuleți”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 august 2020, 16:17
Speak este în prezent unul dintre cei mai bine cotați artiști ai momentului, însă puțini știu că situația financiară nu a fost dintotdeauna una bună. Artistul a cunoscut sărăcia...

Speak a vorbit cu multă sinceritate despre momentele grele din viața când nu avea ce pune pe masă și nici bani să-și plăteasă întreținerea. Artistul a avut o adolescență marcată de lipsuri și chiar și atunci când și-a descoperit vocația și a început să cânte, sumele pe care le încasa erau modice:

”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie” –  spunea Speak într-un interviu.

Speak a luptat și a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum și întocmai această perseverență l-a ajutat să ibândească în viață: ”Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult” – a mai spus Speak.

Speak, dezvăluiri inedite: „Îmi păcăleam foamea cu pufuleți”

Speak nu este sigurul artist care s-a confruntat cu lipsuri financiare majore. De curând și Connect-R a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea, artistul susținând că în accepțiunea lui, în trecut, oamenii care aveau ce mânnca erau oameni fericiți. Vezi aici declarația emoționantă a artistului!

Citește și Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: „O parte a sufletului e sfâșiată”

Speak se pregătește de nuntă cu Ștefania, alias Libelula, pe care a cerut-o în căsătorie în timpul emisiunii Asia Express.

Citește și – Ilan Laufer, dezvăluire dureroasă. Soția sa, Alina, a pierdut o sarcină

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!