Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: „O parte a sufletului e sfâșiată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 august 2020, 16:03
Roxana Blagu trece printr-o adevărată dramă. Fosta solistă a trupei Trident nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani, iar dorul este cumplit.

Roxana Blagu a devenit mămică a doua oară în luna iulie a acestui an, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă nici măcar această imensă bucurie nu-i poate alina dorul de fiica sa, Oana, rămasă în custodie la fostul soț, omul de afaceri, Marcel Sârbu:

Poate că surioara lui nu este lângă el să îl cunoască, pentru că au trecut 7 ani de când nu pot să o strâng în brațe. Poate că el nu mi-a alinat dorul, suferința și nici nu mi-a dat anii pierduți departe de ea, dar m-a făcut să simt că fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!

Părinți, nu le furați copilăria prin orgoliile voastre. Nu dacă îl denigrați în fața copilului pe celălalt părinte și îl îndepărtați de el vă face mai buni!

Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: „O parte a sufletului e sfâșiată”

Iubirea de părinte trebuie să fie necondiționată, să depășească orice sentiment avut vreodată și să vă facă să le doriți binele necondiționat! Iubiți-i cu adevărat și după despărțire, părinți sunt 2, nu 1!”, -ba transmis Roxana Blagu, în mediul online.

Citește și – Lora, infectată cu virusul Dengue în Bali: ”Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID”

Roxana Blagu, care în prezent s-a reprofilat și este creatoare de modă, are o relație de mai mulți ani cu Andrei Badiu, iar în 2017 au devenit oficial soț și soție. La rândul lui, Andrei Badiu, a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Oana Frigescu, și are o fetiță de 10 ani, Maria.

Citește și – Ilan Laufer, dezvăluire dureroasă. Soția sa, Alina, a pierdut o sarcină

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!