Soția lui Benone Sinulescu, despre starea artistului. Ce se întâmplă, de fapt, cu îndrăgitul cântăreț

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva zile, Benone Sinulescu (84 de ani) a fost găsit inconștient în casă, iar fostul impresar al cântărețului, Ionuț Pavel a făcut o serie de afirmații prin care spunea că nu este de acord cu decizia familiei de a-l duce într-un centru paletiv și nu într-un spital, așa cum ar fi normal.

Acum, soția artistului, Elena Sinulescu, a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare pentru a clarifica situația și a spune tuturor ce s-a întâmplat, de fapt, cu îndrăgitul interpret de muzică populară.

”Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

Citeşte şi: Adela Popescu a născut! Prima fotografie cu bebelușul

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: „Această familie se vrea a fi pe un high așa”

Citeşte şi: Adela Popescu, primele declarații despre a treia naștere: „A fost un travaliu greu”

Citeşte şi: Raoul, critici dure la adresa Mirabelei Dauer, chiar de ziua artistei

În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, a explicat soția îndrăgitului interpret.

Legat de declarațiile fostului impresar al artistului, Ionuț Pavel, Elena Sinulescu spune că informațiile răspândite de acesta sunt fase și defăimătoare.

“În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, adăugat soția artistului.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!