Raoul, critici dure la adresa Mirabelei Dauer, chiar de ziua artistei

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Raoul (42 de ani) a acceptat provocarea de a răspunde mai multor întrebări incomode. După fiecare răspuns, solistul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Prima provocare a adus și prima dezvăluire surprinzătoare. Vica Blochina (45 de ani), Celia (36 de ani) și o interpretă din Serbia sunt doar trei dintre femeile care, de-a lungul timpului, i-au făcut ochi dulci artistului. Fără să ezite, Raoul a completat: „Vica Blochina m-a și pupat pe gură, într-o emisiune”.

Fulgy și Bianca Drăgușanu sunt doar două dintre vedetele pe care, atunci când le vede, Raoul vrea să închidă televizorul. „S-au detaliat ei suficient ca să nu mai țin televizorul deschis”, a mai spus solistul.

RaoulIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Raoul, critici dure la adresa Mirabelei Dauer, chiar de ziua artistei

Următoarea întrebare a făcut referire la Mirabela Dauer, cea care i-a fost alături ani de zile pe scenă și care tot azi a împlinit 74 de ani. Pus să numească trei defecte de-ale cântăreței, acesta a spus: „Posesivă, egoistă și răzbunătoare”.

Artistul a mai spus și că ea ar fi cea pe care ar alege să o arunce în apă, la rechini, dacă așa s-ar putea salva din mijlocul oceanului, pentru a ajunge în siguranță pe o insulă din apropiere.

Chiar dacă a complimentat-o: „Mirabela se poate descurca în orice situație”, solistul a lăsat să se înțeleagă că relația lor de prietenie s-a încheiat definitiv. Motivele nu se cunosc, iar artistul nu a dorit să le detalieze în emisiune.

Citește și:

Oana Roman duce de peste 10 ani o luptă cu această afecțiune. „Nu am ce să fac”

Ana Bene, în brațele altui bărbat după despărțirea de Andi Constantin

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan. „Am fost simpli colegi”

Nici Fuego (44 de ani), care-i este prieten, nu a scăpat de criticile cântărețului. Rugat să numească trei defecte de-ale lui Fuego, Raoul a spus: „Introvertit, extrovertit când e cazul și moale… însă toate l-au făcut să fie ce este astăzi”.

Opt răspunsuri sincere au fost egale cu zero rondele de cașcaval picante mâncate de Raoul. Solistul a surprins prin onestitatea și deschiderea cu care și-a caracterizat colegii de breaslă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!