Şocant: Michael Jackson a vrut să-şi omoare fratele

De Ileana Voicu Ghinea pe

Dezvăluirea a fost făcută de unul dintre bodyguarzii regretatului artist.
Matt Fiddes, acelaşi fost angajat al Megastarului care dezvăluia săptămâna trecută că acesta s-a iubit cu Whitney Houston, a spus că, într-un acces de furie Jackson a ordonat gărzilor sale de corp să-l împuşte pe Randy Jackson. El susţine că starul american era prins într-un adevărat „război” cu fraţii săi, conform Mediafax, care citează The Sun.

„Ei erau disperaţi, încercând să îl convingă să semneze un contract de 500 de milioane de dolari, pentru a susţine împreună un turneu mondial de reunire a grupului Jackson Five”, a spus Fiddes. De asemenea, bărbatul susţine că Megastarul devenise o „epavă paranoică”, care trăia înconjurată de gărzi de corp care proveneau din mişcarea religioasă Nation of Islam şi care aveau misiunea de a interzice accesul membrilor familiei Jackson în celebra fermă Neverland.

Potrivit declaraţiilor lui Matt Fiddes, disputa a atins un punct culminant în momentul în care Randy a încercat să treacă de bodyguarzi pentru a vorbi cu Michael, într-una dintre reşedinţele închiriate de celebrul cântăreţ american. Michael le-a ordonat, atunci, bodyguarzilor săi să îl împuşte pe Randy. Din fericire, acest lucru nu s-a produs, iar Fiddes spune că Michael Jackson „îşi pierduse minţile din cauza medicamentelor” pe care le lua în acea perioadă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO