Smiley nu vrea să participe cu Gina Pistol într-un reality-show. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 18:32
Smiley și Gina Pistol au recunoscut, după o relație care durează deja de trei ani, că formează un cuplu, iar marea dezvăluire a făcut-o întocmai artistul într-un interviu acordat, în exclusivitate, în Revista Unica.

Pentru Smiley și Gina Pistol urmează o perioadă destul de dificilă, în care vor sta despărțiți, pentru că artistul pleacă în turnee, iar Gina este deja plecată în Filipine, pentru a prezenta emisiunea Asia Express. Cu toate acestea, Smiley a declarat că nu ar vrea să participe la un reality show alături de iubita sa, chiar dacă suma oferită ar fi de un milion de euro. Artistul a explicat și care sunt motivele:

Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul…Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi”, – a mărturisit Smiley într-un interviu acordat pentru click.ro.

Smiley și Gina Pistol locuiesc împreună, iar artistul a povestit o secvență intimă din viața de cuplu, semn că cei doi se înțeleg de minune.

Smiley nu vrea să participe cu Gina Pistol într-un reality-show. Care este motivul

Vezi mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!