Smiley își dezvăluie numărul de telefon în ultimul videoclip

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 16:16
Smiley s-a gândit la o metodă inedită de a intra în contact cu fanii, dar și de a-și promova noua melodie. Artistul își dezvăluie numărul de telefon în videoclipul  piesei „Ce mai faci, străine?”.

Smiley poate fi acum sunat de oricine, poate fi contactat prin mesaje de toată lumea și asta doar dacă urmărește videoclipul noii sale piese, și descoperă, ascuns în imagini, numărul său de telefon: „Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzică, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că, m-am gândit să  dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, că să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm. Mi-e dor de casă, de toți ai mei și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea „ce mai faci, străine”, pe unde ai umblat?”, – spune Smiley, aflat în America de la începutul lunii februarie pentru a face muzică împreună cu o parte din echipa de la HaHaHa Production.

Citește și –  Smiley nu vrea să participe cu Gina Pistol într-un reality-show. Care este motivul

Lansată cu provocarea inclusă de a găsi mesajul ascuns în imaginile clipului, piesă „Ce mai faci, străine?” este difuzată deja de radiourile din țară, are mii de ascultări pe platformele de streaming și este pe primele locuri în trending pe youtube, cu aproape un milion de vizualizări.

Citește și – EXCLUSIV! Smiley, primele dezvăluiri din relația cu Gina Pistol: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă…”

Peste 1000 de persoane au descoperit numărul de telefon al lui Smiley ascuns în clip pe care au și trimis prin intermediul whatsapp mesaje scrise, video, vocale și fotografii: „Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim si să aflăm mai multe unii despre alții.”, – le spune Smiley celor care vor descoperi numărul sau în clip.

Smiley își dezvăluie numărul de telefon în ultimul videoclip

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!