Simona Halep s-ar fi căsătorit cu Toni Iuruc. Sportiva noastră a purtat o rochie roșie! FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 16:57
UPDATE - Sportiva noastră nu s-ar fi căsătorit vineri, ci ar fi dat o petrecere prin care să sărbătorească logodna cu Toni Iuruc. Nunta ar urma să aibă loc în luna septembrie.

Simona Halep (29 ani) s-ar fi căsătorit vineri, 23 iulie 2021, cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 ani).

După o relație de cel puțin doi ani și o logodnă scurtă, de aproximativ o lună de zile, Simona Halep s-ar fi căsătorit în secret cu Toni Iuruc.

Cu toate că în ultima perioadă sportiva noastră a oferit mai multe declarații legate de planurile sale de viitor, nici ea, nici partenerul ei, nu au vorbit oficial despre nuntă.

Cei doi s-ar fi căsătorit chiar la casa lor din Izvorani, acolo unde jurnaliștii prosport.ro au surprins o serie de imagini cu petrecerea. Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roşie, cu un umăr gol. Vezi pozele aici!

Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, ar fi fost cel care i-a cununat pe Simona Halep şi Toni Iuruc. Acesta ar fi chiar văr cu proaspătul soț al sportivei noastre.

În imaginile surprinse de jurnaliștii prosport.ro, se poate remarca o petrecere destul de restrânsă, în aer liber, cu familia și prietenii apropiați. Distracția ar fi început la lăsarea serii, în jurul orei 20.00

Simona Halep și Toni Iuruc, logodnă de doar o lună de zile

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani. Halep a fost întrebată la acel moment despre inelul de logodnă, iar jucătoarea de tenis nu şi-a putut ascunde entuziasmul. „E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep, potrivit gsp.ro. Vezi aici poza cu inelul de logodnă al Simonei Halep!

Simona Halep s-ar fi căsătorit cu Toni Iuruc. Sportiva noastră a purtat o rochie roșie! FOTO

Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, care a mai fost căsătorit de două ori înainte, ultimul mariaj încheindu-se deoarece soția îl înșela. Acesta i-a fost alături Simonei pe parcursul întregului turneu de la Wimbledon, în 2019, atunci fiind și prima dată când cei doi s-au afișat împreună.

Înainte de pandemie, un apropiat al cuplului declara pentru wowbiz.ro, că Toni Iuruc plănuiește o nuntă cu o mie de invitați. “Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”. Din păcate, iată că sportiva noastră și proaspătul ei soț s-au cununat într-un cadru mult mai restrâns, din cauza situației în care ne aflăm și a restricțiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!