Sia a publicat o poză cu ea goală. Motivul pentru care a făcut asta

De Mădălina Manole pe
Cântăreața Sia, recunoscută pentru discreția de care dă dovadă atât în viață privată cât și pe scenă, apărând cu chipul pe jumătate acoperit inclusiv în timpul concertelor, a publicat o poză nud cu ea pe o rețea de socializare.

Sia le-a luat-o înainte paparazzilor care au spionat-o și au pozat-o în intimitate și care, totdată, înaintaseră demersurile pentru a vinde 15 poze cu aceasta complet dezbrăcată. Astfel, pentru a le dejuca planul, artista a postat ea însăși o poză nudpe contul său personal de Twitter: “Cineva încearcă să vândă poze cu mine dezbrăcată. Păstrați-vă banii, le vedeți aici, gratuit. În fiecare zi e Crăciunul!” – a fost mesajul transmis de Sia.

SIA Furler goala

Fotografia cu pricina a declanșat un val de reacții din partea fanilor, dar și a altor vedete care au apreciat inițiativa artistei. Sia Furler, în vârstă de 42 de ani, dorește să-și păstreze intimitatea cu orice preț, aceasta confruntându-se cu stări depresive și anxioase ca urmare a celebritătii obținute.

Sia este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare, compunand melodii pentru nume mari din industria muzicală ca Rihanna, Beyonce, Katy Perry sau Adele.

Citeste și – Ce urât! Uite ce a purtat pe covorul roşu Sia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro