Secretul Adinei Alberts pentru o siluetă de invidiat la 53 de ani: „N-am ținut dietă niciodată”

De Unica.ro, pe

La 53 de ani, Adina Alberts reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă deși spune că nu a ținut diete pentru slăbit niciodată. Soția lui Viorel Cataramă a dezvăluit într-un interviu acordat publicației OK!Magazine care este secretul ei pentru a arăta ca în adolescență. Alberts spune că în copilărie mama ei gătea foarte bine însă atât ea, cât și sora ei, au fost obișnuite să nu consume dulciuri, deoarece în casa lor nu se preparau prăjituri.

N-am ținut un regim alimentar niciodată în viața mea. Dar nici nu am mâncat porcești vreodată. Mama nu ne făcea niciodată prăjituri. Făcea mereu mâncare bună, dar niciodată prăjituri. Nu vă închipuiți cât de recunoscătoare îi sunt pentru asta. Eu nu am tânjit și nu tânjesc niciodată după prăjituri sau alte dulciuri. – a spus Adina Alberts.

Soția lui Viorel Cataramă a ales să se folosească, așa cum este la mare modă acum, de postul intermitent pentru a se menține la aceeași greutate.

De câteva luni am introdus modalitatea de alimentație care presupune postul intermitent, adică, până acum două săptămâni, mâncam doar în intervalul de 6 ore, 12-18, și apoi nu mai mâncam nimic până a doua zi la 12. Apoi am progresat și acum nu mănânc nimic timp de 60 de ore, adică două zile jumătate, și apoi mănânc normal restul săptămânii, dar tot fără prostii și exagerări – a adăugat Adina Alberts.

Citeşte şi: Lili Sandu, despre provocările din primul an în calitate de mamă: „Confuzie, anxietate, teamă”

Citeşte şi: Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit atunci să fac”

Citeşte şi: David, fiul Andreei Mantea, a debutat ca actor într-un serial de comedie

Citeşte şi: Irina Fodor, momente de panică în vacanță, după ce soțul ei a făcut o criză de astm: „Abia mai respira”

Ea a mai precizat că este foarte atentă și la alimentația familiei, a soțului și a fetiței lor, renunțând la alimentele pe care ea le consider dăunătoare pentru organism.

Secretul Adinei Alberts pentru o siluetă de invidiat la 53 de ani: „N-am ținut dietă niciodată”

Consider că autofagia este ceva real și trebuie să ținem cont de ea. Autofagia reprezintă perioada de post în care organismul, care nu mai primește nimic de mâncare, începe să consume resursele proprii, începând cu celule stricate, modificate, virusuri, toxine, etc. Citiți despre autofagie. Este fascinant. Și este atât de simplu să nu mănânci nimic timp de aproape 3 zile, să bei doar apă… Ai nevoie doar puțină voință. Am eliminat din alimentația mea, a copilului meu și a familiei mele tot ceea ce știu eu că este dăunător. Am avut în facultate un curs care mi-a schimbat existența. Se numea Igiena Alimentației. De aproape 30 de ani aplic tot ceea ce am învățat atunci, plus multe altele… Și vreau mereu sa așez pe masa familiei , în măsura în care pot, alimentele organice  a adăugat Adina Alberts.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!