Lui Laurențiu Reghecampf i s-ar fi pus sechestru pe bunuri în procesul divorțului

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan ar fi obținut prima victorie în instanță în procesul divorțului cu Laurențiu Reghecampf. Potrivit spynews.ro, antrenorului i s-ar fi pus sechestru pe bunuri pentru că nu a plătit, timp de doi ani, pensia alimentară a copilului pe care-l are cu Anamaria, Laurențiu Jr. (alintat “Bebeto”).

Cei doi s-au prezentat la Judecătoria Buftea la câteva zile după scandalul în urma căruia s-au luat la bătaie în mijlocul unei străzi din Snagov. Judecătorii ar fi decis să pună sechestru pe bunurile antrenorului din cauza neplății pensiei alimentare. Se pare că Reghecampf i-ar datora fostei soții 50.000 de euro pentru Bebeto.

Anamaria Prodan a cerut ca Reghecampf să-i plătească lunar o treime din salariul de antrenor, care este de 40.000 de euro, dar instanța a stabilit ca pensia alimentară să fie de 2.000 de euro.

Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!  Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.  Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp.

Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!  Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate – spunea Prodan, pentru click.ro, acum câteva luni.

Citeşte și: Vlăduța Lupău a avut trei rochii spectaculoase la botezul fiului său

Citeşte și: Laurențiu Reghecampf, chemat în România în urma unei plângeri penale făcute de Anamaria Prodan

Citeşte şi: Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian. „Nu purtăm în spate o vină!”

Citeşte şi: Nicoleta Luciu își dorește să revină în televiziune

Înainte de episodul cu bătaia, Anamaria Prodan se declara nerăbdătoare ca procesul divorțului să se finalizeze, precizând că s-a săturat să fie în atenția presei mondene din cauza acestui subiect.

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu, însă, știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul – a declarat impresara, potrivit aceleiași surse.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!