Sean Penn renunţă la Hollywood pentru familie

De Unica.ro, pe

Actorul american Sean Penn s-a retras din două proiecte cinematografice în care era implicat – „The Three Stooges” şi thrillerul „Cartel” -, luându-şi o vacanţă prelungită de la Hollywood, pentru a se putea concentra mai bine asupra vieţii de familie.

Surse din anturajul celebrului actor american au declarat că absenţa acestuia de la Hollywood ar putea să se prelungească până la un an de zile.

În luna mai, Sean Penn a renunţat la procedura de separarea legală de soţia lui, actriţa Robin Wright Penn. „A fost o greşeală arogantă”, a declarat Sean Penn pentru New York Daily News. Aceasta a fost pentru a doua oară când renumitul actor se răzgândeşte şi mai dă o şansă mariajului său.

Retragerea lui Sean Penn va provoca probleme serioase producătorilor filmului „The Three Stooges”. Filmările trebuiau să înceapă la sfârşitul lunii august, iar studiourile MGM au plănuit ca lansarea filmului pe marile ecrane să aibă loc în 2010.

Sean Penn a finalizat de curând două filme: „The Tree of Life„, de Terrence Malick, şi thrillerul politic „Fair Game„, o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.
Imagine: Mediafax Foto/AFP

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!