Schicki Micky!

De Unica.ro, pe

Hollywood-ul este innebunit dupa soricelul Micky. Fugi repede la primul magazin si cumpara-ti …
Hollywood-ul este innebunit dupa soricelul Micky. Fugi repede la primul magazin si cumpara-ti un tricou cu celebrul personaj Disney pentru a fi in trend cu vedetele!
Poti comanda de asemenea astfel de tricouri cu Micky sau cu alte personaje de desene animate celebre de pe www.shirt66.de, www.marenga.com, www.shirt.de, www.coole-fun-t-shirts.de, www.zulu-shirts.com, www.36-tshirts.com .

Schicki Micky!

1. Nicky Hilton – Iubitul ei se numeste David Katzenberg si ii poate aduce o multime de soricei, insa sora cea mica a lui Paris Hilton se multumeste cu unul singur.

2. David Henrie – O idee interesanta: starul de 19 ani din serialele americane a hotarat sa inlocuiasca capul lui Micky cu propriul sau cap. Soricelul in varianta upgradata poarta acum si palarie!

3. Jennifer Garner – Acasa actrita de 35 de ani are un Golden Retriever. Pe strada insa obisnuieste sa se mai plimbe si cu cate un soricel.

4. Lucy Diakovska – Ce legatura o fi intre Lucy de la No Angels si soricelul desenat? Numai ea stie…

5. Marc Jacobs – Jason Preston ar trebui sa se ingrijoreze de noul candidat la inima lui Marc. Micky apare peste tot alaturi de celebrul designer!

Schicki Micky!

Tricou rosu : Cel mai cunoscut soricel din lume poate fi achizitionat cu 22,95 de euro plus costuri de transport de pe www.shirt66.de .

Maieu alb: Un Micky in varianta modernista de la Sweet in valoare de 140 de euro.

Sfatul nostru: Dati-i si lui Bambi o sansa! – El este al doilea animalut clasic Walt Disney si un tricou cu el poate fi achizitionat din magazinul Mango.

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!