Roxana Hulpe a devenit mămică. Ce nume va purta fetița știristei de la Pro TV

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 12:18

Roxana Hulpe și-a împlinit un mare vis! Prezentatoarea Știrior PRO TV din weekend a devenit mămica unei fetițe superbe, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere. Micuța va purta numele Zora.

Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan, sunt mai fericiți ca niciodată și trăiesc din plin acest eveniment. Extrem de fericită și emoționată, Roxana recunoaște că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții și i-a schimbat toate trăirile.

Roxana Hulpe are o fetiță de nota 10


”Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul.

Roxana Hulpe și fratele eiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, spune Roxana Hulpe.

Roxana Hulpe, răsfățată de soartă

Știrista are convingerea că Dumnezeu i-a întins o mână după ce, într-un timp foarte scurt, a rămas însărcinată și s-a și căsătorit.

”Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, a spus Roxana Hulpe în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

Relație specială cu părinții. Tatăl vedetei este preot

Roxana Hulpe i-a avut întotdeauna aproape pe părinții ei, în momentele fericite sau complicate, iar dorul de ei a marcat-o uneori. Ba mai mult, a făcut-o să se gândească la legătura pe care o va avea și ea în timp cu Zora.

 “Iar am plâns la plecarea de la Gilău, de acasă. În timp ce îmi ștergeam lacrimile în aeroport, m-am întrebat dacă fetița mea mă va iubi și pe mine așa cum îmi iubesc eu părinții. Din dreapta vine un răspuns: Dacă îi ai pe ai tăi ca exemplu, posibil să te iubească la fel de tare. De tine depinde. Eu: Adică să-mi dedic viața ei, nu?!”, povestea ea, la un moment dat, pe o rețea de socializare.

Foto: PRO TV, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!