Romanița Iovan, declarații cu lacrimi în ochi despre moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 18:20

Invitată într-un segment special al emisiunii „La Măruță”, Romanița Iovan (57 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre decesul fostului ei soț, pilotul Adrian Iovan (n. 1958 – d. 2014). În ianuarie 2014, Adrian Iovan s-a stins din viață în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni.

Romanița Iovan, declarații cu lacrimi în ochi despre moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan

Romanița și Adrian au fost căsătoriți între anii 2003 și 2008. Din relația lor a rezultat un fiu, Albert Iovan, acum în vârstă de 15 ani. Albert s-a născut în octombrie 2006. Cu un an înainte, tot în luna octombrie, Romanița a pierdut o sarcină.

Romanița Iovan, declarații cu lacrimi în ochi despre moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan

„Am aflat pe 1 octombrie și s-a întâmplat (n.red.: să piardă sarcina) pe 5 octombrie, așa cred. Foarte repede. Am rămas însărcinată după aceea cu Albert în ianuarie. Tot în octombrie am născut. Divinitatea mi-a dat o bucurie peste aproape exact un an”, a declarat Romanița Iovan.

În continuarea interviului, designerul a spus că ea nu se vedea devenind mamă. „De la 26 de ani mi-am deschis casa de modă și am vrut să fiu femeie de carieră. Mi-am dorit copil atunci când l-am cunoscut pe Adrian”, a declarat. Fosta pereche a divorțat după 5 ani de mariaj.

„Doi oameni care se iubesc pot să ajungă la divorț pentru că drumurile lor se despart, dar asta nu înseamnă că nu continuă în aceeași direcție să-și educe copilul. Noi chiar am rămas foarte, foarte buni prieteni. Mă bucur că Adrian a fost lângă Albert exact ăia 7 ani, care au contat pentru educația lui”, a continuat creatoarea de modă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan, Albert. „Seamănă cu tine, Romanița”

Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea de sănătate: „Nu mă simt în stare de normalitate”

Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

Oana și Viorel Lis, fotografie de pe patul de spital. Cuplul are COVID-19

Despre decesul lui Adrian Iovan, Romanița a mai spus: „A fost foarte complicat pentru mine. Am fost, cumva, indusă în eroare. Cu o seară înainte, ni s-a transmis că totul e ok, că au fost găsiți, că toată lumea este în viață, că nimeni nu a avut nimic. Albert s-a culcat cu gândul că tatăl lui e ok, că e bine”.

„I-am explicat cât am putut. Am fost cea mai puternică femeie din lume, așa m-am considerat. Mi-a găsit o forță pe care nu credeam că o am. Când i-am spus că a murit ca un erou, că are un tată erou, am observat că Albert avea în el o forță mai mare decât a mea”, a completat.

„La câteva săptămâni sau luni, nu mai știu, oricum, Albert avea tot 7 ani, a venit un telefon de la unul dintre medicii care erau în avion. Din păcate, chiar dacă îi era prieten, n-a putut să facă… mai nimic. Nu știu, n-aș vrea să comentez. Colegiul Medicilor voia să-i ofere lui Albert o diplomă pentru tatăl lui. (…) Albert, la 7 ani, a zis: «Mama, nu-mi trebuie nicio diplomă». El nu avea lacrimi în ochi. A spus că nu înțelege cum, «dintr-un avion plin de medici, nu a fost niciunul în stare să-l ajute pe tata». Punct. 7 ani. Esența, tristețea și haosul, în mintea unui copil de 7 ani”, a mai spus Romanița Iovan.

„Lucrurile sunt dureroase când știi că Adrian a murit cu zile, a murit că a înghețat, hipotermie, asta scrie pe certificatul de deces”, a încheiat designerul. De aproape 13 ani, Romanița formează un cuplu cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Iulian are și el un fiu, Teodor, acum în vârstă de 19 ani.

Foto: Instagram; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!